Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Petrecerile din weekendul asta sunt cu muzica de suflet: Al Jawala, Dilated Peoples si Bonobo vin sa te incalzeasca. Distractie placuta, ne vedem pe gheata!

1. Italian Party @ UNA, ora 19:00

Italian Party Avem toate ingredientele necesare unei petreceri cu specific italian: pizza abia scoasa din cuptor, vin rosu de Chianti si … karaoke, impreuna cu Dana Nalbaru.
Tot ce ne mai trebuie pentru ca seara sa fie desavarsita e buna ta dispozitie.

Intrare: 25 ron (include pizza, vin si buna dispozitie)
Informatii si rezervari: cafeneauauna@gmail.com

Adresa UNA: str. Dona Nicolae, g-ral, nr. 18
Program: deschis zilnic intre 14:00 - 22:00

2. Bonobo DJ Set @ Atelierul de Productie, ora 22:00

Bonobo The Fresh prezinta Bonobo DJ Set la Atelierul de Productie pe 3 februarie. In deschidere: Indie Jules, Rotopercutor, Charlie Boy. Intrare: 25 de lei pana in ora 00:00, 40 lei dupa ora 00:00.

Bonobo, pe numele sau real Simon Green, este unul dintre cei mai apreciati producatori si DJ de la Ninja Tune - un nume cu greutate in muzica electronica de peste 20 de ani. Bonobo are stilul sau propriu in peisajul electronic, folosind sounduri clasice si beaturi moderne, combinate cu voci calde - colaborarile sale cu Andreya Triana si Bajka sunt deja repere clare in cariera sa.

Dupa “Animal Magic”, “Dial M for Monkey” si “Days to Come”, “Black Sands” este albumul care l-a transformat iremediabil pe Simon Green dintr-un producator underground de sunete impecabile intr-un guru al scenei electronice contemporane.

In februarie, artistul revine in Bucuresti cu un DJ SET de exceptie in cadrul turneului de promovare al celui mai recent produs discografic – “Black Sands Remixed”.

Acest proiect aduna o serie de muzicieni si producatori celebri care prezinta interpretarile lor asupra albumului lansat in 2010, apreciat ca fiind cel mai bun al artistului. Lapalux reinterpreteaza „Prelude” intr-o maniera meticuloasa si senzuala, Banks schimba atmosfera din „The Keeper”, iar conationalul Cosmin TRG – revelatia muzicii electronice in Europa, isi reimagineaza „Kiara” cu batai delicate de inima.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.