Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Februarie aproape ca ne-a inghetat sansele de a iesi in oras, dar cu cat avansam in calendar cu atat ne insufleteste mai tare promisiunea primaverii. Sa ne facem hibernarea placuta, zic!

Incepand din anul 1966, Livia Rusz a publicat benzi desenate si in limba romana, in revistele pentru copii Arici Pogonici, Cravata Rosie, Luminita, Cutezatorii si Soimii Patriei, dar a semnat si patru albume de benzi desenate si peste 80 de carti bogat ilustrate la editurile Tineretului, ESPLA, Dacia, Kriterion, Ion Creanga si Garamond Junior. Impreuna cu scriitoarea Lucia Olteanu, a creat indragitele personaje Mac si Cocofifi.
„Livia Rusz, cu marele sau talent de a uimi ochii copiilor de oricand si de pretutindeni, este un discret, dar veritabil ambasador al spatiului cultural romano-ungar, spatiu peste care trimite mesajele creatiei sale delicate. Iar de aici, mai departe, in lume“ scrie Mircea Oprita, fostul director ICR la Budapesta, in prefata monografiei dedicate Liviei Rusz, retiparita cu sprijinul ICR cu ocazia Salonului European de Banda Desenata din 2011 (monografia, semnata de Dodo Nita si Kiss Ferenc, a aparut in limba romana in anul 2009, iar in limba maghiara in 2010.

2. Can you afFord you @ GaiaBoutique Club

Can you afFord it Gaia BoutiqueClub si Casa Frumoasa va invita sa petreceti o noapte in spiritul luxului absolut, sub a carui semnatura comuna se regasesc moda, savoarea, intensitatea, placerea. Intr-un cuvant, luxul nu doar ca imagine, ci ca traire autentica si ca experienta completa.

Inspirata de pledoaria celui mai influent creator din moda ultimelor doua decenii, TOM FORD, petrecerea denumita deloc intamplator “Can you afFORD it?” este tributara, in egala masura, unei intelegeri a luxului ca mod de viata din care nu lipsesc, totusi, extravaganta, excesul, aplombul, versatilitatea, exclusivismul. Astfel, dincolo de decorul ultra-sofisticat si de aura imbietoare, invitatii se vor bucura de clasicul ritual al degustarii caviarului si al celei mai prestigioase vodka din lume, Beluga.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.