Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Februarie aproape ca ne-a inghetat sansele de a iesi in oras, dar cu cat avansam in calendar cu atat ne insufleteste mai tare promisiunea primaverii. Sa ne facem hibernarea placuta, zic!

Un concept indraznet care aduce impreuna energia celui mai fashion club bucurestean si eleganta unui concept store de referinta in materie de stil si arta vestimentara, Casa Frumoasa, petrecerea va surprinde nu doar prin rafinament, ci si printr-un display special, care “clarifica” si defineste tonul celei mai luxuriante petreceri a sezonului.

Gaia BoutiqueClub va asteapta joi, 9 februarie, pe strada Tarmului, nr. 19, pentru a experimenta the ultimate luxury.

3. Concert Compact @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

Compact Trupa Compact canta pentru prieteni joi, 9 februarie, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe. Va fi ca altadata, o voce imposibil de uitat, brichete aprinse la refren si cantecele care au cucerit cateva generatii, de la „Fata din vis” seducatoare si acum, la 30 de ani, pana la celebrul “Cantec pentru prieteni” care insufletea candva mii de studenti adunati la Forumul din Costinesti. “O noapte si o zi”, “Sa te gandesti din cand in cand la mine”, “Da-mi o veste” - Compact aduce la Hard Rock Cafe cele mai frumoase piese din epoca pletelor ascunse in agrafe si a blugilor evazati, rascolind amintiri din tineretea unei generatii.

Intrare 30 de lei.

Vineri, 10 februarie


1. Bossa Nova Mood: Irina Sarbu & Alex Man @ Madame Pogany, ora 21:00

Vineri , 10 februarie, va invitam la Madame Pogany sa calatorim in timp si spatiu impreuna cu Irina Sarbu si Alex Man. Muzica , armonia, ritmurile latine si limba portugheza va vor duce cu gandul la soare si la plaja. "Bossa Nova Mood" este concertul care va aduce putina caldura si multa culoare intr-un Bucuresti cuibarit in zapada. Libertatea improvizatiilor, schimbarile joviale de tempo, stil si tonalitate, va vor introduce intr-o atmosfera relaxata, in ritm de bossa nova.



Bossa Nova Irina Sarbu s-a indragostit de jazz in perioada liceului, datorita colegului sau de clasa compozitorul si pianistul Andrei Tudor, alaturi de care si-a inceput cariera muzicala. Duo-ul lor a primit un premiu de debut in 2004 la Gala Premiilor Jazz , cand a cunoscut-o pe Anca Parghel, care i-a devenit „profesoara si prietena buna".
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.