Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Februarie aproape ca ne-a inghetat sansele de a iesi in oras, dar cu cat avansam in calendar cu atat ne insufleteste mai tare promisiunea primaverii. Sa ne facem hibernarea placuta, zic!

De-a lungul carierei sale, Irina a abordat si alte genuri muzicale,in afara jazzului si a colaborat cu artisti renumiti precum Marius Popp, Puiu Pascu, Sorin Romanescu, Sorin Terinte, Mircea Tiberian, Petrica Andrei, Arthur Balogh, Pedro Negrescu, Virgil Popescu, Alin Constantiu, Eugen Nichiteanu, Ciprian si Tudor Parghel.

In 2006 Irina Sarbu l-a cunoscut pe tambalistul Marius Mihalache, alaturi de care a inregistrat primul sau album de etno-jazz „World Symphony" (2007). Tot in 2006 Irina a absolvit facultatea de actorie.

Alex Man intra il lumea muzicii cu trupa sa de rock Polifon (Tg. Mures), insa, incepand cu anii '90 s-a reorinentat catre jazz. S-a facut remarcat alaturi de propriul trio (cu Nagy Zsolt si Hollandos Zoltan), a colaborat cu muzicieni precum Maria Raducanu, Sorin Romanescu, Eddie Neumann, Cristi Soleanu, Catalin Razvan, Ciprian si Tudor Parghel, Marius Popp, formatia Jazz Unit, etc. De-a lungul anilor, evolutia sa ca muzician s-a bucurat de o apreciere nationala si internationala. Recent a luat parte la un proiect international cu muzicieni din patru tari - Cehia, Polonia, Ungaria, Romania- ; in prezent colaboreaza frecvent cu chitaristul Sorin Romanescu in proiectul Standards On Double Six, initiat in 2010, proiect caruia i s-a alaturat si Luiza Zan.

Intrare : 15 lei.
Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

KARAOKE 2. Karaoke @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2012
Echipa Kudika