Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Punctele fierbinti ale orasului sunt cluburile in fiecare weekend. Daca te-ai saturat de frig, inghet si viscol, fugi pe ringul de dans si distreaza-te ca in toiul verii! Propunerile de weekend sunt variate, se gaseste cate ceva pentru toate gusturile. Distractie placuta!

Desfasurarea de forte din performance-ul trupei Elektro Guzzi plaseaza concertul austriecilor in randul celor mai incitante "must see live acts".

2. Concert caritabil Sansa la viata: Arssura, Cedry2k si Bitza @ Wings Club, ora 20:00

Sansa la viata Va amintiti de STAND-UP & ROCK PENTRU MATEI? Evenimentul a fost un adevarat succes, unde am reusit sa strangem impreuna o parte din banii pentru tratamentul de care are nevoie Matei.

Insa aceasta a fost doar o treapta in drumul lui catre acest tratament. In continuare, derulam un nou eveniment, in cadrul festivalului SANSA LA VIATA, compus din mai multe evenimente cu derulare intre 16 februarie si 31 aprilie 2012.

Gasca de prieteni a lui Matei, in colaborare cu Wings Club, organizeaza un nou eveniment din seria “Matei-Sansa la viata”. Evenimentul SANSA LA VIATA V1.0, va avea loc in data de 16 februarie 2012, incepand cu orele 20:00, in incinta Clubului Wings din Bucuresti.

Cine este Matei Simpalean?

Matei este un baietel curajos si vesel, in varsta de 1 anisor.
Pentru cei dintre voi care nu stiu, la 2 luni a fost diagnosticat cu o boala cumplita – NEUROBLASTOM ABDOMINAL – este o tumora maligna care a fost localizata initial in abdomen si coloana vertebrala, acum se mai gaseste doar in coloana vertebrala.

Dupa 2 cure de chimioterapie, o operatie complicata de excizare a tumorii si alte 2 cure chinuitoare de chimioterapie, un rest tumoral din coloana vertebrala inca ii pune viata in pericol. Acum singura sansa de vindecare completa pentru Matei este un tratament propus de niste medici austrieci, un tratament foarte costisitor, in suma de aproximativ o suta de mii de euro. Parintii lui Matei incearca din rasputeri sa gaseasca o solutie pentru a-i oferi sansa la copilarie si o viata normala, insa au nevoie si de ajutorul vostru pentru a face posibil acest lucru.

Va asteptam alaturi de noi, pentru o seara speciala de concert, in compania lui Arssura, Cedry2k si Bitza, in locul si data mentionate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.