Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Punctele fierbinti ale orasului sunt cluburile in fiecare weekend. Daca te-ai saturat de frig, inghet si viscol, fugi pe ringul de dans si distreaza-te ca in toiul verii! Propunerile de weekend sunt variate, se gaseste cate ceva pentru toate gusturile. Distractie placuta!

Intre reprezentatiile celor 3 artisti, se va desfasura si o licitatie cu diverse obiecte personale ale artistilor, care raman o surpriza pana la eveniment.

Biletul este in valoare de 20 de lei (aceasta suma reprezinta contributia fiecaruia la sansa la viata a lui Matei).

Pentru mai multe informatii, accesati blogul dedicat: https://matei-sansalaviata.blogspot.com/

Vineri, 17 februarie

1. Spectacol de teatru Eu si Cristina @ Independent 84, ora 19:00

Eu si Cristina Vineri, 17 februarie 2012, ora 19:00, Independent 84 te invita la teatru! Eu si Cristina – o comedie horror din Bucuresti!

Intrare: 20 RON, in care este inclusa o bautura calda (ceai sau vin fiert)!
Atentie continut explicit si locuri limitate!

Durata spectacolului: 1h10’

EU SI CRISTINA este un text generat de toate filmele horror si porno pe care le inghitim in fiecare zi fara sa ne dam seama. Este foarte simplu ca omul de langa tine sa devina o simpla masa de carne in care sa bagi cutitul fara regret. Si este foarte simplu ca asta sa te amuze. Un spectacol care te va face sa razi de lucruri de care nu credeai vreodata ca vei rade.

„Scuze, coaie, chiar nu eram in Bucuresti”, „Fratzioare, am dormit tun in noaptea aia”, „Bai nu stiu, eram cu gagica-mea”, „Frate daca era ceva te sunam imediat, da nu stiu, pula mea, m-am uitat la filme toata noaptea. N-AM AUZIT NIMIC”.

Toata lumea isi aduce foarte clar aminte ce a facut in noaptea aia. Si nimeni nu a vazut-o pe sora-mea, nimeni nu a auzit nimic de sora-mea. Nimic de nici un scandal. Toti cutzitarii pe care-i stiu au stat cuminti in casa in noaptea aia. Toti dealerii au fost pe pauza. Toti aurolacii pe care-i stiu dormeau tun. Nici un accident. Nici o arestare. Liniste in tot Bucurestiul asta. O liniste de moarte.”

Toti pot fi suspecti. Si tipa de la alimentara care zambeste prea mult. Si paznicul de langa cladirea parasita din centru. Fetele de pe Magheru. Vanzatorii de la Mac. Doamna Manuela de la cantina. Tanti Luci de la 3. Chiar si Angela Cur de Fier e suspecta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.