Evenimentele saptamanii

Evenimentele saptamanii
Kudika
23 Februarie 2012

Sfarsit de februarie - inceput de primavara! Organizatorii de evenimente sunt primii care simt schimbarea si ne incanta cu propunerile lor pentru timpul liber.

Sfarsit de februarie - inceput de primavara! Organizatorii de evenimente sunt primii care simt schimbarea si ne incanta cu propunerile lor pentru timpul liber.

Joi, 23 februarie

1. Performance Lydia Lunch - Sick With Desire @ Kulturhaus, ora 21:00
Opening act: Maria si Mihai Balabas (Avant’n’Gard)

Lydia LunchPe data de 23 februarie 2012, Kulturhaus Bukarest organizeaza un show special ce imbina muzica, poezia si efectele vizuale intr-un tot unitar si spectaculos, iar invitata noastra, cu aceasta ocazie va fi nimeni alta decat una dintre cele mai cunoscute imagini ale underground-ului muzical si artistic international: Lydia Lunch.

Fratii Maria si Mihai Balabas, jumatate din proiectul muzical experimental/improvizatoric Avant’n’Gard, participa cu un performance poetic psihedelic ca opening act pentru show-ul Lydiei Lunch. Rezultat unic al starii de spirit, calitatilor sonore si psihologice ale momentului, dar si al experientei lor muzicale, performance-ul va surprinde cu siguranta publicul, pentru ca si pentru artisti el va fi o noutate absoluta.

Show-ul Lydiei Lunch, denumit sugestiv “Sick With Desire”, este o combinatie fascinanta de efecte vizuale, muzica si poezie, ce aminteste de performance-urile lui Laurie Anderson si Lucas Lanthier (Cinema Strange).

"One of the most influential performers originating from NYC." - TIME OUT NEW YORK
"Both a musician and a writer, Ms. Lunch carries brutally sarcastic, obscene misanthropy to its theatrical limits short of actual physical violence." – NEW YORK TIMES

In deschiderea evenimentului va exista si un warm-up realizat de DJ Nic (No Man’s Land / Radio Guerrilla).

Pret bilet: 30 lei. Biletele, in numar limitat , se pot achizitiona atat din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) cat si in seara evenimentului, de la intrarea in club, la pretul de 50 lei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri