Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sfarsit de februarie - inceput de primavara! Organizatorii de evenimente sunt primii care simt schimbarea si ne incanta cu propunerile lor pentru timpul liber.

2. Concert Waldeck @ Silver Church Club, ora 21:00

Waldeck Joi, 23 februarie, de la ora 21.00, la The Silver Church Club va avea loc un concert extraordinar al trupei austriece Waldeck, un proiect al muzicianului Klaus Waldeck.

In societatea anilor ‘20 si ‘30, muzica aduna lumea buna in cele mai elegante sali de bal, iar ritmurile energice, distrate si libere de swing si tango combinate cu pahare de cocktail-uri delicioase si pantofi de dans cat mai rezistenti la incercarile fiecarui disc pus pe gramofon erau o reala placere. Atat la privit, cat si la ascultat.

Ei bine, pe 23 februarie 2012, incepand cu ora 22.00, The Silver Church Club devine o mare sala de bal in care trupa vieneza Waldeck aduce printr-un concert live de exceptie acele sunete si ritmuri inapoi. Toate acestea mixate electronic cu influente trip hop si electro.

3. Gaia Privee @ Gaia BoutiqueClub

Gaia Privee Gaia BoutiqueClub si Ovidiu Buta va invita joi, 23 februarie, la cea mai lunga, mai intensa si mai controversata noapte.

Sub umbrela unui concept ademenitor si prohibitiv totodata, Gaia Privée este literalmente o petrecere scandaloasa sub toate aspectele si semnificatiile ei. Integrata esteticii generale a clubului, “petrecerea interzisa” vine, desigur, cu parametrii sai de asumare, cu o poveste inchegata, un decor pe masura si cu o serie de personaje care isi traiesc placerea in timp real, fara a deprioritiza, insa, necesitatea codului vestimentar. Astfel, o tinuta care ignora legile clasice ale tentatiei si exhibitionismului nu va cadra cu lumea ce o asteapta dincolo de intrarea in club. Dress code-ul este unul singur: Ready To Fuck.

Invitatii vor explora o casa a decadentei in care totul este permis si in care gaura cheii nu mai joaca niciun rol. Totul este in fata ochilor nostri. Tot spectacolul intim, tot excesul senzual si toata tensiunea din spatele usilor inchise. Personajele aflate in cautarea placerii vor presara noaptea cu momente si show-uri specifice, intr-un soi de proiectie contemporana extrema a nalucilor cu care pana si marchizul de Sade indraznea numai sa cocheteze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.