Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sfarsit de februarie - inceput de primavara! Organizatorii de evenimente sunt primii care simt schimbarea si ne incanta cu propunerile lor pentru timpul liber.

Dupa suita Funeral Chic, care ii poarta inconfundabila semnatura, Ovidiu Buta lanseaza, alaturi de Gaia BoutiqueClub, o noua petrecere-concept, de a carei continuitate va veti bucura sezoane bune. Impregnata de erotism si ostentatie, Gaia Privée este un melanj de viziune, tabuuri si creatie, traite si gustate pe noi teritorii de intelegere, un univers in care nimic nu este interzis, dar la care nu oricine poate accede.

Gaia BoutiqueClub si Ovidiu Buta va asteapta joi, 23 februarie, la adresa din strada Tarmului, nr. 19, sa experimentati adevarata controversa.

4. Concert Vama @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

Tudor Chirila si colegii sai de trupa vin pentru prima data la Hard Rock Cafe pe 23 februarie, de la ora 21:00. Concertul va promova cel mai nou single Vama, piese de pe viitorul album al trupei, dar si mult indragitele hituri care i-au facut celebri.

Desi playlist-ul va ramane o surpriza pentru toata lumea pana in seara concertului, stim ca trupa Vama va pregati un show live original, dedicat viitorului album pe care cei cinci artisti il vor lansa in primavara acestui an, dar si celui mai recent single al trupei – Copilul care alearga catre mare. Cu un videoclip care marcheaza doua premiere: debutul regizoral al lui Tudor Chirila si participarea pentru prima data a marelui actor Victor Rebengiuc intr-un clip muzical, piesa a strans deja peste 170 000 de vizualizari pe Youtube, bucurandu-se de mare apreciere in randul fanilor trupei.

Vino si tu alaturi de Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Lucian Cioarga, Dan Lucian si Gelu Ionescu si afla ce-ti pregatesc baietii pentru noul lor album!

Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 40 lei.

Citește și:

Vineri, 24 februarie

1. Future Sounds Festival @ Safehouse, ora 22:00

Future Sounds Festival Future Sounds Festival este un nou festival de muzica electro-indie, o radiografie a celor mai noi sound-uri, care va avea loc in Bucuresti de patru ori pe an, in fiecare anotimp.

Pentru cea de-a doua editie a evenimentului, FRONT prezinta in premiera patru trupe: Slow Magic (US), Selebrities (US), Yoon (RO) si Sunrays (RO).

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.