Setari Cookie-uri

Shoot the Rockstar, workshopuri de fotografie si vernisaje la Stufstock 2010

Shoot the Rockstar in Vama Veche: Stufstock aduce anul acesta prima editie a unui eveniment fotografic ce cuprinde workshopuri gratuite de fotografie, care se adreseaza atat amatorilor, cat si profesionistilor. Sub numele Vama sub lumini de Oscar, primul workshop se va desfasura sub indrumarea lectorilor Cosmin Somesan, Luca Achim, Catalin Savulescu si Cristian Crisbasan. Un alt workshop sub umbrela Shoot the Rockstar este cel sustinut de Andrei Pungovschi, care se adreseaza fotografilor ce au deja experienta si va surprinde povesti ale oamenilor care se intersecteaza in Vama Veche. Shoot the Rockstar va avea loc in perioada 16-21 august.

”Shoot the Rockstar” in Vama Veche: Stufstock aduce anul acesta prima editie a unui eveniment fotografic ce cuprinde workshopuri gratuite de fotografie, care se adreseaza atat amatorilor, cat si profesionistilor. Sub numele ”Vama sub lumini de Oscar”, primul workshop se va desfasura sub indrumarea lectorilor Cosmin Somesan, Luca Achim, Catalin Savulescu si Cristian Crisbasan. Un alt workshop sub umbrela ”Shoot the Rockstar” este cel sustinut de Andrei Pungovschi, care se adreseaza fotografilor ce au deja experienta si va surprinde povesti ale oamenilor care se intersecteaza in Vama Veche. ”Shoot the Rockstar” va avea loc in perioada 16-21 august.

Timp de o saptamana, participantii la workshopul ”Vama sub lumini de Oscar” vor urma cursuri teoretice si practice, la Baza Sportiva din Vama Veche. Natura interactiva a atelierelor, temele relevante pentru Vama Veche si concursurile organizate vor da ocazia participantilor sa se exprime liber, creativ. Workshopul organizat de 4K Broadcast Solutions pune la dispozitia pasionatilor de fotografie, gratuit, cunostintele unora dintre cei mai buni lectori de fotografie - Cosmin Somesan, Luca Achim, Catalin Savulescu si Cristian Crisbasan - si cele mai bune sisteme de lumina continua de la Dedolight si KinoFlo, companii care au in palmares numeroase premii Oscar, CINEC si Emmy pentru inovatie si tehnologie.

In fiecare zi, pe toata durata workshopului, in Vama vor avea loc vernisaje ale unor fotografi romani apreciati: Anca Cernoschi („Natural”), Cristina Tinta („Mai aproape de stele”), Vlad Eftenie („Katia”), Florin Ghioca („Copiii Razboiului”), Andrei Zincenco („Calatorii”) , Cosmin Somesan („O lume 3D”), Cristian Calen („Un moment din viata”) si Radu Carnaru („Feminin”), expuse intr-un spatiu neconventional, deschis publicului larg.

Workshopul ”Vama sub lumini de Oscar” este format din sase module cu teme diferite: fotoreportaj, fotografia de noapte, nud, fotografia de produs, portret si editare de imagine. Fiecare modul va cuprinde doua sectiuni: cea de teorie, unde cursantii vor primi notiunile de baza si cea aplicativa (”Hands On”), in care, sub indrumarea lectorilor, vor putea sa lucreze efectiv cu echipamentele profesionale. La finalul fiecarui modul se va organiza o intalnire in care se va face analiza imaginilor, iar cele mai bune fotografii vor fi premiate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.