Setari Cookie-uri

Trooper: superlativ Voodoo in Silver Church

Joi 8 decembrie Trooper a invaluit in magie clubul Silver Church.

Joi 8 decembrie Trooper a invaluit in magie clubul Silver Church. A fost magie VOODOO, dar si magia pura a metalului dezlantuit, intr-un concert de peste 2 ore si jumatate, ce a marcat lansarea celui mai recent album al trupei in Bucuresti.

Seara a inceput cu recitalul Addiction, care a durat 45 de minute si s-a incheiat cu cateva coveruri foarte gustate de public (Metallica, Dream Theater).

Lansarea VOODOO
a fost indelung asteaptata de publicul bucurestean, iar clubul s-a umplut, cu ceva vreme inaintea orei anuntate pentru inceperea show-ului, asa cum se intampla de obicei la evenimentele Trooper.


Concertul a demarat in preajma orei 22, intr-o maniera plina de spectaculozitate: pe scena si-a facut aparitia o vrajitoare uriasa, urmata de membrii trupei, ale caror chipuri au fost ascunse de masti ce intruchipau personaje Voodoo.

Showul a fost completat prin intermediul efectelor pirotehnice si a reprezentatiei grupului Hypnosis, care imbina elementele coregrafice cu manevrarea unor dispozitive cuprinse de flacari.

Daca inceputul concertului a a fost consacrat albumului recent lansat, prin intermediul pieselor Voodoo si Rugaciunea soldatului, deja bine cunoscute de public, restul serii a insemnat o incursiune in activitatea de 16 ani a celor de la Trooper. Sper incantarea celor prezenti, au rasunat in Silver Church atat piese ce fac mai mereu parte din setlistul Trooper, precum Solii turci, Vlad Tepes sau Old School Baby, cat si piese cantate foare rar live, printre care “In stele” sau “O viata este prea mult”.

In amintirea primului concert Trooper, a fost prezentata varianta in limba engleza a piesei „Totul e fals”. Concertul a inclus si trei balade, savurate de public: Scrisoare de adio, Orizonturi si Amintiri

Unul din moment interesant a fost trecerea in revista unor piese din repertoriul Semnal M, Chrom Dioxid, Iris, sau Compact ce au marcat de-a lungul timpului etape din viata membrilor Trooper. Rememorarea a culminat cu sosirea pe scena a a numelor legendare din formula de aur Krypton: Eugen Mihaescu si Gabi Nicolau (Gurita). Ei au cantat, alaturi de Trooper, piesa „Fara teama”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.