Fluxosonic: Muzica, improvizatie si stare de flux

Fluxosonic: Muzica, improvizatie si stare de flux

Vineri, 29 Iunie, ora 14.00, cu Bruno Medicina la Ceainaria Serendipity.

Va invitam sa traim impreuna o experienta de relaxare si autodescoperire, purtati de magia clapelor pianului din Ceainaria Serendipity, debutand astfel un minunat weekend de vara:

Fluxosonic: constiinta transpersonala extinsa si manifestarea ei prin improvizatie - o calatorie prin spatiul cuantic al creatiei.

Improvizatia inseamna manifestarea in timp a unei combinatii sonore specifice dintr-un numar infinit de combinatii posibile.

Din momentul in care ne eliberam de structura formala scolastica a combinatiilor universal acceptate si se urmareste un fir creativ, acceptand ca unica regula necesitatea unei anumite note de a se manifesta intr-un anumit moment, se accede la un nivel de constiinta special, pe care eu il numesc stare de flux, in care muzica, artistul si instrumentul se confunda intr-un organism de sine statator, care evolueaza si se manifesta clipa dupa clipa, intr-un spatiu de pura libertate.

Foto: Shitterstock

De fiecare data cand incercam sa atingem o stare de constiinta colectiva diferita de cea uzuala, muzica ne poate fi de mare ajutor, dar nimic nu se compara cu creatia pe moment aliniata cu vibratia grupului.

Atunci cand un grup de persoane speciale accepta – dupa anumite exercitii pregatitoare de respiratie si vizualizare, sa intre personal in acest flux creativ si sa-si aduca prin vibratie propria contributie, constiinta devine transpersonala, fluxul devine global, sentimentul de individualitate dispare, iar pianistul e doar elementul material prin care aceasta constiinta colectiva se exprima si fiecare se lasa transportat intr-o minunata calatorie de descoperire, acceptare si vindecare.

Daca esti un cautator al constiintei, daca ai curajul sa te confrunti cu descoperirea unor aspecte mai putin cunoscute ale sufletului tau, daca nu ti-e teama sa renunti la propriul ego si esti dispus sa mergi pe o cale spirituala unica, de nedescris, te invitam in dimineata zilei de 29 iunie, la ora 14,00 la Serendipity.

De multi ani studiez fizica cuantica si modul in care observatorul isi creeaza realitatea, modul in care momentul prezent devine punctul de intersectie intre potentialitate si manifestare. Muzica – prin libertatea care o caracterizeaza – este mijlocul adecvat prin care un grup – dupa ce a intrat in rezonanta, creeaza un anume tip de realitate, dilatata, transpersonala, in care pianul nu este decat imprimanta sonora a acestui proces de creatie pura.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri