Setari Cookie-uri

Fluxosonic: Muzica, improvizatie si stare de flux

Vineri, 29 Iunie, ora 14.00, cu Bruno Medicina la Ceainaria Serendipity.

Foto: Shitterstock

De fiecare data cand incercam sa atingem o stare de constiinta colectiva diferita de cea uzuala, muzica ne poate fi de mare ajutor, dar nimic nu se compara cu creatia pe moment aliniata cu vibratia grupului.

Atunci cand un grup de persoane speciale accepta – dupa anumite exercitii pregatitoare de respiratie si vizualizare, sa intre personal in acest flux creativ si sa-si aduca prin vibratie propria contributie, constiinta devine transpersonala, fluxul devine global, sentimentul de individualitate dispare, iar pianistul e doar elementul material prin care aceasta constiinta colectiva se exprima si fiecare se lasa transportat intr-o minunata calatorie de descoperire, acceptare si vindecare.

Daca esti un cautator al constiintei, daca ai curajul sa te confrunti cu descoperirea unor aspecte mai putin cunoscute ale sufletului tau, daca nu ti-e teama sa renunti la propriul ego si esti dispus sa mergi pe o cale spirituala unica, de nedescris, te invitam in dimineata zilei de 29 iunie, la ora 14,00 la Serendipity.

Citește și:

De multi ani studiez fizica cuantica si modul in care observatorul isi creeaza realitatea, modul in care momentul prezent devine punctul de intersectie intre potentialitate si manifestare. Muzica – prin libertatea care o caracterizeaza – este mijlocul adecvat prin care un grup – dupa ce a intrat in rezonanta, creeaza un anume tip de realitate, dilatata, transpersonala, in care pianul nu este decat imprimanta sonora a acestui proces de creatie pura.

Evident ca aceasta experienta nu are nimic de a face cu un concert, vom aborda o serie de exercitii al caror obiectiv este acela de a ajunge la un nivel comun de vibratie si pentru care muzica nu va fi decat manifestarea sa in plan material.

Prin urmare, aduceti haine comode, deschidere mentala si disponibilitate.

Lasati acasa bagajele inutile: prejudecati, critici si tensiuni pentru ca va asteapta o calatorie unica si minunata!”

Citește și:

Pe Bruno il cunoastem ca trainer, coach si speaker, prin nenumeratele prelegeri de ale lui pe niste teme deosebite, printre care cateva tinute chiar la ceaineria noastra.

Ceea ce nu toti stiu este ca Bruno are un trecut concertistic de pianist clasic si in toate ocaziile a folosit muzica – dincolo de puterea ei estetica – ca instrument de comunicare si dezvoltare spirituala, prin care poti accesa planuri de constiinta superioare in drumul cresterii si invatarii.

Durata atelierului 3 ore.

Taxa de intrare este 50 ron.

***
Pentru rezervari asteptam mailurile voastre la: events@serendipity-tea.ro.
Inscrierea se valideaza la plata unui avans de 50% pana cel tarziu in 27 iunie in ceainarie sau prin transfer.

www.serendipity-tea.ro

Spatiul este limitat, astfel ca vom accepta participanti in ordinea mailurilor primite. In cazul unui numar mai mare de solicitari, vom programa o urmatoare editie a acestui seminar. Va multumim pentru intelegere!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.