Setari Cookie-uri

Intra in Cercul Fetelor Destepte pe plaja Kudos din Mamaia!

Cercul Fetelor Destepte s-a deschis la mare weekendul acesta, unde va ramane si weekendul urmator, de vineri pana duminica. Intra in Cercul nostru pe plaja Kudos din Mamaia, distreaza-te, rasfata-te cu un masaj, lasa-te fotografiata cu noul HTC ChaCha si intra in concursul de pe Facebook!

In cercul nostru, fetele discuta despre orice: ce sa porti pe plaja si in club, cum sa arati perfect la orice ora, care sunt noile metode contraceptive – cum sa scapi de grija pastilei zilnice, cum sa te feresti de pastila de a doua zi si de ce este atat de cool inelul vaginal!

Te-ai intalnit pe plaja cu Cercul Fetelor Destepte? Accepta invitatia lor la masaj si lasa-te pe mana noastra pentru 15 minute de relaxare si pentru o fotografie norocoasa. In Cercul Fetelor Destepte nu trebuie decat sa te lasi fotografiata pentru a intra in concurs. Toate fotografiile sunt inscrise automat in concursul de pe pagina de facebook FeteDestepte. Intra si gaseste-ti fotografia, convinge-ti prietenii sa dea “Like” si poti castiga unul dintre cele 3 telefoane HTC ChaCha, cel mai prietenos smartphone, care te tine la doar un click distanta de Facebook.

Cercul fetelor destepte te asteapta de vineri pana duminica, in weekend-urile 5-7 si 12-14 august, pe plaja Kudos din Mamaia, dimineata intre 10:30 si 13:30 si dupa-amiaza intre 15:30 si 18:30. Vara aceasta, intra in cercul nostru, distreaza-te alaturi de cei mai renumiti DJ de pe plaja si rasfata-te in vacanta bine meritata.

www.cerculfetelordestepte.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.