Setari Cookie-uri

Top 10 iubiti din seriale

Ne indragostim odata cu personajul feminin principal de ei, radem odata cu ei, plangem si ne enervam din cauza lor, ii iertam instantaneu si ne gandim la ei inainte de a adormi. Este vorba despre personajele masculine din seriale, care prind viata si isi contureaza trasaturile specifice datorita actorilor de exceptie si a scenariilor bine puse la punct.

2. Aidan Shaw – “Sex and the City”

Aidan este una dintre adevaratele iubiri ale lui Carrie Bradshaw. Iertarea, atentia si grija fata de frumoasa lui iubita sunt principalele caracteristici ale personajului. Desi nu auaceleasi gusturi si idei, Aidan si Carrie reusesc sa convietuiasca pana in momentul in care Mr Big intervine in relatia lor.

Pentru imagini cu personajul click aici .

1. Mr Big – “Sex and the City”

Cel mai important personaj masculin din “Totul despre sex”, Mr Big, este considerat barbatul ideal de multe fane ale serialului. Chiar daca a frant inima lui Carrie de nenumarate ori de teama de a se implica intr-o relatie adevarata, acesta intelege intr-un final ca nu poate trai fara dragostea vietii sale si face pasul cel mare, casatorindu-se cu aceasta.

Pentru imagini cu personajul click aici .

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.