Setari Cookie-uri

Top 10 iubiti din seriale

Ne indragostim odata cu personajul feminin principal de ei, radem odata cu ei, plangem si ne enervam din cauza lor, ii iertam instantaneu si ne gandim la ei inainte de a adormi. Este vorba despre personajele masculine din seriale, care prind viata si isi contureaza trasaturile specifice datorita actorilor de exceptie si a scenariilor bine puse la punct.

Pentru imagini cu personajul click aici .

6. Cal Lightman – “Lie to Me”

Expert in limbajul corpului, Lightman reuseste sa citeasca gandurile oricarei persoane. Desi nu este un barbat frumos si nu este deloc romantic ci din contra, acesta se bucura de compania multor femei, care se indragostesc de mersul sau impiedicat si de privirea plina de mister cu care analizeaza fiecare miscare.

Pentru imagini cu personajul click aici .

5. Ted Mosby – “How I Met Your Mother”

Ted Mosby este arhitectul romantic, aflat in cautarea dragostei. Fiecare femeie cu care se intalneste reprezinta o oportunitate de a isi intemeia familia mult visata. Este cunoscut faptul ca Ted isi intalneste iubirea vietii din povestirile sale, insa totul este invaluit de mister deoarece tot ce stiu fanii despre aceasta femeie este faptul ca are o umbrela galbena, a fost la primul curs al profesorului Mosby si are aceleasi pasiuni cu cele ale personajului.

Pentru imagini cu personajul click aici .

4. Larry Paul – “Ally Mc Beal”

Larry Paul, personajul interpretat de faimosul actor Robert Downey Jr, este o persoana calma, plina de umor si extrem de romantica. Larry crede in destin si de aceea atunci cand se cearta cu Ally si lucrurile scapa de sub control, nu indrazneste sa faca primul pas spre impacare, crezand ca daca nu este menit sa fie, atunci ar trebui sa treaca peste.

Pentru imagini cu personajul click aici .

3. Chuck Bass – “Gossip Girl”

Chuck Bass este mostenitorul “Imperiului Bass” si unul dintre cele mai influente personaje din New York. Desi se considera un aventurier in ceea ce priveste femeile, acesta se indragosteste fara sa vrea de Blair, iubita celui mai bun prieten al sau si odata cu aceasta, afla ce inseamna suferinta, tradare si iubire adevarata.

Pentru imagini cu personajul click aici .
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.