Setari Cookie-uri

10 motive pentru care te vei indragosti de Hank, desi n-ar trebui!

Personajul principal al serialului Californication, Hank Moody (interpretat de actorul David Duchovny), este un scriitor alcoolic si dependent de sex, un personaj problematic care are mereu la indemana o replica sarcastica. De-a lungul intregulului serial Californication, aflat acum la al patrulea sezon, Hank este imprevizibil si surprinde cu escapadele lui sexuale sau cu excesele de alcool si droguri.

Toata lumea vede: scandalurile il gasesc oriunde se duce.

6. E familist: Isi iubeste fiica si incearca sa ii fie mereu alaturi, incurajand-o sa citeasca sau sa exerseze la chitara;

E un tata groaznic: daca Becca ar ajunge vreodata rockstar ar fi asa mandru de ea incat i-ar pompa stomacul cand odorul ar lua prima supradoza.

7. Un adult serios: E constient de problemele actuale din societate si parerea lui e difuzata la radio.
Despre noua lui obsesie:
„Faptul ca oamenii par sa devina din ce in ce mai prosti. Stii, adica avem toata tehnologia asta incredibila si totusi calculatoarele s-au transformat in masini scumpe pentru masturbat. Internetul trebuia sa ne elibereze, sa ne democratizeze [...]. Oamenii... nu mai scriu, ci ’bloguiesc’. In loc sa vorbeasca, trimit sms-uri, fara punctuatie, fara gramatica: LOL incoace si LMFAO incolo. Stii, mie mi se pare ca sunt o gramada de oameni prosti care pseudo-comunica cu o gramada de alti oameni prosti intr-o proto-limba care seamana tot mai mult cu ce obisnuiau oamenii pesterilor sa vorbeasca in loc sa fie engleza Regelui”;

Nu se ia in serios: el insusi e o parte a problemei din moment ce are propriul blog pe care posteaza regulat – de aici ura si dispretul pentru propria persoana.

8. Stie ce inseamna prietenia: Are o relatie stransa cu agentul lui personal, Charlie Runkle,

Dar nu stie sa fie prieten: il amageste pe Charlie si il incurca mai mereu, iar cand nu-l ameninta cu bataia ii spune cine il mai vorbeste pe la spate „Tata a zis despre tine ca arati ca un penis umblator”.

9. Se bucura de viata: E incitant, traieste pe latura periculoasa a vietii,

Insa nu se stie cat va mai fi in viata: te tine cu sufletul la gura mai ales cand amesteca alcoolul cu pastilele si trebuie dus de urgenta la spital pentru a fi salvat de la moarte in ultima clipa; crede cu tarie ca dezintoxicarea e pentru fraierii care renunta usor.

10. De moda veche: E un tip sensibil care inca mai scrie scrisori,

Un cavaler imatur: intr-una adresata fiicei lui, spune: „Tatal tau e un copil in trupul unui barbat, ii pasa de tot si nu ii pasa de nimic, nobil cu gandul... las cu fapta.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.