Setari Cookie-uri

Top 10 Cele mai tari personaje trucate

Trucajele si iluziile de la Hollywood ne prind si ne captiveaza, iar surprizele sunt tot mai fascinante pe masura ce tehnologia avanseaza. Lasand deoparte cascadoriile si efectele speciale, am cautat pentru voi cele mai bine machiate si trucate personaje. Fie ca iti taie respiratia un super-erou cu gheare metalice, fie ca te socheaza femeia sexy fara un picior, toate ipostazele sunt absolut memorabile.



6. Joker (The Dark Knight)

Heath Ledger e Joker. Desi zambeste intruna, Joker nu e catusi de putin vesel. Are chipul mutilat si cicatrici pe care le evidentiaza si mai tare prin machiaj. Cu un umor macabru, el are mai multe povesti prin care explica ce i s-a intamplat. Priveste cat de usor induce teroarea.




5. Wolverine (X-Men Origins: Wolverine)

In benzile desenate, Logan e un mutant cu simturi animalice si capacitati fizice extraordinare. Semnul lui distinctiv il constituie mainile cu gheare ce ii pornesc de la os, pe care si le poate retrage in carne. Iar pentru ca are o capacitate de vindecare iesita din comun e inclus in programul “supersoldat, arma 10”: i se introduce in corp un aliaj de metal indestructibil – adamantium –, in schelet si in gheare. Indestructibil si irezistibil, Hugh Jackman il aduce pe Wolverine la viata.




4. Darth Vader (Star Wars VI, Return of the Jedi)

Filmele stiintifico-fantastice au cele mai bune realizari in materie de trucaje si de personaje ireale. C-3PO, R2-D2, clone si multe masinarii robotice (zburatoare sau nu) populeaza imaginarul Star Wars. “Ala negru de respira greu” a facut istorie. Tu stii ce se ascunde in spatele mastii negre?




3. Edward Scissorhands (filmul omonim)
Edward este un fel de Frankenstein: creat de un inventator genial, el e condamnat la stadiul de aproape-om. Creatorul lui moare inainte sa isi termine opera, iar tanarul Edward¬ ramane cu foarfeci in loc de maini. Interpretat de Johnny Depp, monstruosul personaj e cat se poate de induiosator.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.