Setari Cookie-uri

Top 10 Cele mai tari personaje trucate

Trucajele si iluziile de la Hollywood ne prind si ne captiveaza, iar surprizele sunt tot mai fascinante pe masura ce tehnologia avanseaza. Lasand deoparte cascadoriile si efectele speciale, am cautat pentru voi cele mai bine machiate si trucate personaje. Fie ca iti taie respiratia un super-erou cu gheare metalice, fie ca te socheaza femeia sexy fara un picior, toate ipostazele sunt absolut memorabile.



2. Cherry Darling (Planet Terror)

Un film horror pe care probabil nu-ti doresti sa-l vezi, Planet Terror are totusi o scena de neratat. Eroina Cherry Darling este o femeie frumoasa, o dansatoare fara un picior. Alaturi de un fost prieten, ea trebuie sa infrunte un oras intreg de cetateni infectati cu un gaz care ii transforma in niste psihopati diformi si insetati de sete. Orice femeie frumoasa care merge increzatoare pe tocuri e periculoasa – insa Cherry e periculoasa ca o arma letala.




1. Gollum (Lord of the rings, The Twin Towers)
Din neamul hobbitilor, Gollum este o creatura care a degenerat in sub-specie. Batran peste fire, il tine in viata obsesia pentru inelul nepretuit. Gollum nu e insa adevarata sa identitate: inainte de a cadea sub vraja inelului, el obisnuia sa fie un hobbit obisnuit pe nume Smeagol. Schizofrenia si obsesia il macina pe acest personaj, generat pe calculator, dar creat dupa miscarile si expresiile faciale ale lui Andy Serkis.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.