Setari Cookie-uri

9 momente memorabile de la Oscar: penibil de amuzante

Pentru ca e show-ul la care apar cele mai tari staruri ale momentului, toti cei prezenti se straduiesc sa se descurce impecabil odata ce au pasit pe covorul rosu si pana s-a terminat petrecerea si a plecat si ultimul fotograf. Se... straduiesc.

Un eveniment deosebit de important pentru actorii americani si nu numai, decernarea premiilor Oscar schimba vietile si carierele celor nominalizati pentru totdeauna. Ceremonia in sine este o ocazie de divertisment si de amuzament. Pentru ca e show-ul la care apar cele mai tari staruri ale momentului, toti cei prezenti se straduiesc sa se descurce impecabil odata ce au pasit pe covorul rosu si pana s-a terminat petrecerea si a plecat si ultimul fotograf. Se... straduiesc.

9. Memorabile ajung sa fie gafele, balbaielile si emotiile necontrolate. In 1999, Gwyneth Paltrow a castigat mult-ravnitul Oscar pentru rolul din Shakespeare in Love. Desemnata cea mai bun a actrita a anului si imbracata intr-o rochie roz de printesa, Paltrow a fost atat de emotionata incat a plans nestapanit facandu-i pe toti cei prezenti foarte, foarte stingheri. Astazi, actrita ramane rusinata si jenata de momentul ei de slabiciune: se pare ca nici astazi nu suporta sa se uite la trofeu.

8. Cu un an inainte, James Cameron a castigat Oscarul pentru Cel Mai Bun Regizor cu filmul Titanic. Dupa ce a strigat cat a putut de tare pe scena: “SUNT REGELE LUMII !!” si-a dat seama de stridenta gestului sau in contrast cu atatea vieti pierdute, al caror final el il ecranizase. A incercat sa tempereze momentul invitand audienta sa pastreze un moment de tacere in memoria victimelor care au murit la scufundarea Titanicului. Un pic prea putin, un pic prea tarziu.

7. In acelasi an a avut si Roberto Benigni momentul sau de nebunie: cand a aflat ca a castigat a sarit pe scaunele din fata si a topait ca un iepuras pana a urcat pe scena, unde a izbucnit entuziast, exprimandu-si surpriza intr-o engleza stricata.




6. Pentru ca tensiunea e atat de mare in momentul in care se anunta cine a castigat, s-a mai intamplat sa se produca mici confuzii… Ca in 1961 cand s-a anuntat: "Iar castigatooorul esteee… PETER…" si Peter Falk (detectivul Colombo) s-a ridicat in picioare! Si a trebuit sa se aseze repede la loc pentru ca un alt Peter era de fapt laureat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.