Setari Cookie-uri

9 momente memorabile de la Oscar: penibil de amuzante

Pentru ca e show-ul la care apar cele mai tari staruri ale momentului, toti cei prezenti se straduiesc sa se descurce impecabil odata ce au pasit pe covorul rosu si pana s-a terminat petrecerea si a plecat si ultimul fotograf. Se... straduiesc.

5. Mult mai penibil a fost insa in 1934 cand prezentatorul premiului pentru Cel Mai Bun Regizor a citit nominalizatii, a deschis plicul si apoi a strigat: "Hai pe scena, Frank, sa-ti iei premiul!". Frank Capra s-a ridicat si s-a indreptat spre scena doar ca sa-si dea seama ca Frank Lloyd era adevaratul castigator. Capra sustine ca drumul inapoi, pana la scaunul sau a fost "cel mai lung, mai trist si mai zguduitor drum din viata lui".

4. Se stie ca fiecare ceremonie Oscar are mici scenete si glume dinainte aranjate, care ii vizeaza chiar pe nominalizati. Fie sunt scurte parodii ale unui film favorit in cursa, fie e doar o ironie lansata spre un actor foarte respectat. In 2007, Meryl Streep a fost tinta unei asemenea glume si s-a descurcat formidabil, fara sa scoata macar o vorba:




3. Iar in 2010, productia Avatar a fost luata peste picior de un Ben Stiller extrem de albastru la fata:




2. Dar momentele cu adevarat tari de la Oscaruri se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca orice transmisiune in direct poate scapa foarte usor de sub control. E suficient ca cineva sa faca ceva neprevazut: surprizele de acest fel variaza de la un exhibitionist care trece in fuga pe scena, in 1974 pana la sarutul cu care Adrien Brody o da pe spate pe Halle Berry atunci cand aceasta ii inmaneaza trofeul pentru Cel Mai Bun Actor.




1. In incheiere, un clip cu cele mai bune momente de la editia de anul trecut ca sa va deschida apetitul pentru ceremonia Oscarurilor din 2011. In noaptea de 27 februarie, la cea de-a 83-a editie, gazde vor fi actorii Anne Hathaway si James Franco.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.