Setari Cookie-uri

10 filme cu si despre animale foarte enervante

Animatiile sunt un gen foarte indragit, dar personajele principale nu sunt intotdeauna pe cat de simpatice ne-am dori sa fie. Daca ti se pare enervant Yogi sau te scoate din sarite Donkey sa nu-ti faci griji - si pe noi ne agaseaza. In cele ce urmeaza, consemnam cu satisfactie, 10 dintre cele mai enervante animale animate de pe marele ecran.

7. Kitty Galore (vocea Bette Midler) din Cats and Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)

Pana si iubitorii de pisici au o mica strangere de inima cand vine vorba de pisicile egiptene – desi se stie ca sunt foarte afectuoase, infatisarea lor te face usor suspicios. Un personaj precum Kitty Galore nu va ajuta la imbunatatirea reputatiei acestei rase: ea e o pisica malefica, fost agent de spionaj in organizatia MEOWS, care vrea sa puna stapanire pe lume si comploteaza impotriva cainilor, dar si a fostelor ei camarade pisicile. Urmareste-o in actiune:




6. Scooby-Doo
(vocea Neil Fanning) din Scooby-Doo (2002)

Inca un experiment nereusit de pe urma caruia are de suferit de data asta Scooby-Doo. Pentru prima data, cainele fricos si neindemanatic pare enervant – daca tot ii e atat de frica de ce face pe vanatorul de fantome? Si cum poate fi cineva atat de bleg si de necugetat? Scooby-Doo pe care il stiam noi nu parea atat de batut in cap: vezi aici un clip din film.

5. Si si Am
(vocea Peggy Lee) din Lady and the Tramp (1955)

Sunt pisici siameze, se misca la fel si vorbesc in versuri. Au un efect hipnotizant asupra ta pana cand iti dai seama ca sunt intruparea raului: ar fi in stare sa manance canarul, isi baga labele chiar si in acvariul pestelui si nu se dau inapoi de la a fura laptele din biberon al bebelusului. Doi draci impielitati, ce mai:




4. Chicken Joe (vocea Jon Heder) din Surf’s Up (2007)

Joe e un cocos din Wisconsin care face surf. Sa zicem. Si vrea sa invete un pinguin cum sa calareasca valurile. Mbine. Dar cand cocosul care face surf are aer de drogat intr-un film animat pentru copii, simti cum incepe sa te enerveze. Plus ca mai tot filmul e atat de fumat incat nici nu isi da seama cand niste salbatici incearca sa il faca supa. Copii, spuneti "Nu!" drogurilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.