Setari Cookie-uri

10 filme cu si despre animale foarte enervante

Animatiile sunt un gen foarte indragit, dar personajele principale nu sunt intotdeauna pe cat de simpatice ne-am dori sa fie. Daca ti se pare enervant Yogi sau te scoate din sarite Donkey sa nu-ti faci griji - si pe noi ne agaseaza. In cele ce urmeaza, consemnam cu satisfactie, 10 dintre cele mai enervante animale animate de pe marele ecran.




3. Scrat
(vocea Chris Wedge) din Ice Age: Continental Drift (2012)

Simpatic si totusi un dezastru ambulant, Scrat are o singura obsesie: ghinda. Faptul ca pare sa declanseze schimbari catastrofale in clima planetei e un inconvenient, dar in nici un caz o greseala pe care ar vrea sa o recunoasca sau pe care sa stie cum sa o remedieze. In noul film Ice Age, care va fi lansat in 2012, Scrat o "comite" din nou.




2. Donkey (vocea Eddie Murphy ) din Shrek (2001)

Nu tace niciodata din gura, face gafe, e de neoprit cand ii intra ceva in cap si are o parere nejustificat de buna despre el insusi. Sa pleci cu el la drum lung – ce bataie de cap! Shrek, suntem alaturi de tine, te intelegem: Donkey e cat se poate de enervant.




1. Alvin, Simon si Theodore (Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney) din Alvin and the Chipmunks (2007)

Dupa ce ca Dave (Jason Lee) era oricum stresat cu cariera si insuccesul profesional, au mai aparut si trei veverite vorbitoare pe capul lui. Si nu doar ca vorbesc, dar canta si ating tonalitati iritante. Nu au stare nici macar pentru o clipa si e inevitabil momentul in care ii vei considera insuportabil de agasanti. Iar decat sa ii auzi cantand mai bine asculti aspiratorul vecinei intr-o sambata dimineata devreme.




Bonus: RObotzi (CreativeMonkeyz)

Avand in vedere ca un episod dureaza mai putin de 3 minute, nu putem sa spunem ca MO si F.O.C.A. sunt insuportabili. Mai rau e ca toti fanii si-au propus sa ii imite si zi de zi iti trantesc replici din episodul saptamanii in curs. Te enerveaza pana cand nu mai rezisti si te uiti sa vezi la ce se refera: uite-asa se contamineaza o tara intreaga de RObotzi.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.