Setari Cookie-uri

Top 10 Machos Latinos Calientes

Fie ca ii stii de pe micile ecrane, fie ca i-ai urmarit din intunericul salii de cinema, actorii latini sunt cei mai atragatori barbati din entertainment.

Fie ca ii stii de pe micile ecrane, fie ca i-ai urmarit din intunericul salii de cinema, actorii latini sunt cei mai atragatori barbati din entertainment. Iar orice film ii are in distributie are sanse mai mari de reusita. Sa vedem asadar cine ne face inima sa bata mai repede:

10. Jay Hernandez

Il stii sigur din Crazy/ Beautiful unde a jucat alaturi de Kirsten Dunst. Nu stim si nici nu vrem sa aflam ce-a mai facut de-atunci, a fost perfect in acel rol. Descoperit, se pare, intr-un lift, Jay Hernandez nu poate trece neobservat: are dezinvoltura unui american si acel vino-incoace al unui latin.




9. Diego Luna

Luna a inceput cu cateva roluri in telenovele, dar a stiut sa mearga mai departe, in prezent joaca roluri secundare in filme americane. Desi nu atat de vizibil ca alti actori de pe lista noastra, mexicanul Diego Luna e un latin atipic: nu impresioneaza prin forta sau prin senzualitate, dar e genul care ti se baga pe sub piele. Timid, emotionat si cu par lung, urmareste-l pe Diego la premiera Abel, film pe care l-a regizat:




8. Benicio del Toro

Nascut in Puerto Rico, Benicio del Toro ar fi trebui sa studieze Dreptul. Pana la urma Benicio a fost inspirat sa aleaga actoria: ochii verzi, incercanati ca ai lui, se potrivesc de minune unui actor si mai putin unui avocat. Desi nu e pe gustul oricui, Benicio del Toro e un tip carismatic si intunecat care promite multe dincolo de aparentele neprietenoase. Putine se stiu despre viata lui amoroasa, iar asta il face si mai irezistibil.




7. Gael Garcia Bernal

Garcia Bernal e poate cel mai prolific actor latin care nu renunta la identitatea nationala. Nascut in Guadalajara din parinti artisti, Gael e un tip distins si atragator. In adolescenta fura inimile fetelor cu rolurile din telenovele, iar popularitatea lui a crescut constant de-a lungul carierei. Probabil de-asta refuza sa plece la Hollywood – de ce ti-ai asuma riscul asta cand in Mexic esti rege? Totusi faptul ca vorbeste fluent engleza si spaniola, iar intr-o buna masura portugheza, franceza si italiana il ajuta sa obtina roluri in coproductii internationale si sa spuna in tot atatea limbi ‘te iubesc’.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.