Setari Cookie-uri

Top 10 Machos Latinos Calientes

Fie ca ii stii de pe micile ecrane, fie ca i-ai urmarit din intunericul salii de cinema, actorii latini sunt cei mai atragatori barbati din entertainment.



6. Rodrigo Santoro

Rodrigo e brazilianul aratos care stie sa se descurce in viata: dupa ce a adunat o multime de premii in tara natala, frumosul barbat de 1,87 m s-a orientat spre Hollywood unde cateva roluri in comediile romantice si in blockbuster-e precum Charlie’s Angels: Full Throttle sau 300 l-au adus in atentia femeilor de pretutindeni. Mai jos, e barbatul misterios pe care ti-ai dori sa-l cunosti din intamplare:




5. Antonio Banderas

Cu toate ca Banderas are acum 50 de ani, nu cred ca i-ar spune cineva “nu”. Spaniolul, actor de la 19 ani, a stiut cum sa-si speculeze atuurile si a ajuns la Hollywood unde inmoaie genunchii femeilor din anii ’90 incoace. Cand a inceput sa joace in filme americane, Banderas nu stia boaba de engleza; se pare ca si-a invatat replicile dupa ureche, dar nimeni nu si-a dat seama: prezenta lui pe ecran era (este inca) mult prea intensa.




4. Javier Bardem

Bardem e un foarte talentat actor, apreciat si recunoscut de criticii importanti de film pentru talentul si deosebita lui dedicare la fiecare rol. A intrat in atentia marelui public, devenind un super star si unul dintre cei mai doriti barbati odata cu rolurile care ii avantajeaza personalitatea seducatoare, corpul solid si sex-appeal-ul. Iata scena seductiei din Vicky Cristina Barcelona:




Bonus special

3. Victor Noriega

Pe Noriega il vezi o data si nu-l mai uiti. Model, membru in trupa Garibaldi si apoi actor de telenovele, Victor se pricepe de minune sa tina femeile treze noaptea sau lipite de televizor, dupa caz. Mexicanului ii place sa faca filme, se simte bine si ca prezentator, dar se pare ca pasiunea lui secreta este muzica: isi doreste mult sa lanseze un album solo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.