Setari Cookie-uri

Interviu cu designerul de costume de la Apa pentru Elefanti

Intrebari si raspunsuri cu designerul de costume Jacqueline West, care s-a ocupat de vestimentatia actorilor din Water for Elephants/ Apa pentru Elefanti.

Water for Elephants Intrebari si raspunsuri cu designerul de costume Jacqueline West, care s-a ocupat de vestimentatia actorilor din Water for Elephants/ Apa pentru Elefanti.

1. Ne poti trimite, te rog, niste informatii despre tine si experienta de munca din acest film? Daca ai putea include biografia, ce-ai mai lucrat, premiile, ar fi de mare ajutor.


Dupa ce am absolvit de la universitatea Berkeley, am devenit designer de haine in San Francisco in anii '80 si '90. Am continuat in industria filmului cu "Henry si June", regizat de Philip Kaufman. Apoi am mai facut doua filme cu el. Ultimul a fost "Quills" pentru care am fost nominalizat la Oscar. Dupa aceea am inceput sa lucrez cu alti regizori si pana la urma am parasit lumea modei. Am avut mare noroc cu regizorii cu care am lucrat, Terrence Malick, David Fincher (am facut Social Network cu el), si, desigur, Philip Kaufman si, cel mai recent, foarte talentatul Francis Lawrence. In curand am sa lucrez cu Sergei Bodrov. Cea mai recenta nominalizare a mea a fost pentru
The Curious Case of Benjamin Button cu Fincher.

Citește și:


A lucra la APA PENTRU ELEFANTI a fost o experienta extraordinara. Dupa ce am citit romanul lui Sarah Gruen, am simtit ca asta e un film pentru care mi-ar placea sa fac costumele. Faptul ca s-a si intamplat a fost un mare noroc. Si am lucrat la el cu talentatul Jack Fisk, genialul scenograf. Francis Lawrence a lasat multe la latitudinea noastra, are un ochi genial si a fost foarte cooperant.

Actorii principali

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.