Setari Cookie-uri

Culoarea sentimentelor - orice schimbare porneste de la o soapta

"Culoarea sentimentelor" este o poveste universala, induiosatoare, spusa cu umor si speranta, despre puterea de a inspira schimbari.

Actritele din rolurile principale sunt, la randul lor, remarcabile si autentice. Rolul lui Aibileen, personajul cel mai puternic al filmului, este interpretat de dubla castigatoare a premiului Tony, Viola Davis, de asemnea nominalizata la Premiile Academiei (pentru “Doubt” si “Eat, pray, love”). Viola reda foarte bine personalitatea personajului, o femeie complexa si ravasita, asa cum explica si regizorul Tate Taylor: “Viola reprezinta pur si simplu putere. Aduce foarte multa sinceritate rolului. Personajul Aibileen cu o actrita nepotrivita ar fi devenit un cliseu, dar Viola aduce acestui rol atat de mult curaj incat ti se rupe sufletul.”

Favorita pentru rolul curajoasei scriitoare a fost, de departe, Emma Stone (“Easy A”, “Zombieland”), in special datorita vulnerabilitatii dezvaluite intr-o serie de scene de comedie. Actrita isi descrie personajul astfel: “Un pic neadaptata social. Nu a fost vreodata rebela, s-a conformat mereu regulilor societatii in care traieste, ale familiei si ale prietenilor. Dar, cand vine vorba de scris, pe masura ce trece timpul si povestea se desfasoara, incepe sa-si dea seama ca mentalitatea ei este progresista, spre deosebire de cea a oamenilor din orasul sau. Intr-un fel, este o poveste de maturizare pentru Skeeter”.

Citește și:

Rolul vorbaretei Minny este interpretat de talentata actrita Octavia Spencer (“Dinner for Schmucks”, “Seven Pounds”). Actrita povesteste ca personajul Minny a insemnat mult mai mult decat afisarea propriei personalitati. “A o juca pe Minny a reprezentat dezbracarea de influenta personalitatii mele si crearea personajului autentic – o femeie puternica, plasata intr-un mediu apasator, o sotie supusa abuzului, mama a cinci copii si... o bucatareasa excelenta.”

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.