Setari Cookie-uri

Culoarea sentimentelor - orice schimbare porneste de la o soapta

"Culoarea sentimentelor" este o poveste universala, induiosatoare, spusa cu umor si speranta, despre puterea de a inspira schimbari.

DreamWorks Pictures si Reliance Entertainment, in asociere cu Participant Media si Imagenation Abu Dhabi, va invita sa descoperiti in cinematografele din toata tara, incepand cu 4 noiembrie, o drama despre schimbari sociale pornite de la intamplari care nu se spuneau pana atunci decat in soapta, dar si o poveste despre curaj si prietenie.

Filmul este bazat pe romanul omonim, "The Help", un bestseller lansat in 2009 si laudat de critici, care a ramas pe locul 1 in Topul New York Times al celor mai vandute carti timp de 6 saptamani. "Culoarea sentimentelor" este o poveste universala, induiosatoare, spusa cu umor si speranta, despre puterea de a inspira schimbari. Filmul, prin personajele sale amuzante si curajoase, in care spectatorii se pot regasi cu usurinta, este unul inspirational si, in acelasi timp, incurajator. Cele 3 personaje centrale gasesc o cale de a-si face auzita vocea, de a triumfa si de a deveni eroii propriilor vieti.

Citește și:

Actiunea se petrece in Jackson, Mississippi, in anii ’60. Eugenia “Skeeter” Phelan, proaspata absolventa, se afla in cautarea unei slujbe ca scriitoare. Spre deosebire de alte fete din oras, Skeeter este concetrata pe construirea unei cariere si, drept urmare, dispusa sa amane casatoria si intemeirea unei familii, spre uimirea prietenelor ei, dar si a mamei sale. Atunci cand i se propune sa ocupe o pozitie la ziarul local, pentru redactarea unei rubrici de sfaturi utile despre intretinerea casei, tanara ii cere ajutorul lui Aibileen, servitoarea celei mai bune prietene de-ale ei.

In scurt timp, cele doua femei pornesc un proiect clandestin menit sa aduca la lumina conditia sociala a servitoarelor de culoare din Jackson. Proiectul editorial este inspirat de ideea a unui editor de carte din New York si influentat de povestile pe care tanara scriitoare le descopera zilnic in jurul sau.

Citește și:

Celor doua li se alatura in scurt timp o a treia complice, sincera Minny Jackson, o servitoare de 33 de ani, rationala si sceptica la inceput in privinta proiectului. Cele trei femei extraordinare isi cladesc prin intermediul povestilor impartasite o relatie de prietenie surprinzatoare, care va dinamita regulile societatii din perioada respectiva si care, totodata, le expune unui mare risc.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.