Dov SimensLa cea de-a 11-a editie a Festivalului International de Film Transilvania, pasionatii de film si nu numai, se pot bucura de prezenta la Cluj a unuia dintre cei mai renumiti si apreciati profesori de film de la Hollywood, Dov Simens. Faimosul sau curs 2 Day Film School, recunoscut ca un mare succes la nivel international, se va desfasura pentru prima data in Europa de Est, in cadrul evenimentului ‘Hollywood in Transilvania’ ce va avea loc la TIFF pe 2 si 3 Iunie 2012.

Curs de content marketing: Cum vinzi acul din carul cu fân

Evenimentul ‘Hollywood in Transilvania’ impreuna cu 2 Day Film School, este adresat atat celor care vor sa isi lanseze sau sa isi dezvolte o cariera in lumea filmului, ca producatori, regizori, agenti sau realizatori de film, precum si profesionistilor din media sau advertising interesati sa afle mai multe despre acest domeniu si despre oportunitatile de colaborare & dezvoltare din industria internationala.

Sustinut anual cu casa inchisa in Los Angeles, San Francisco, New York, Chicago, Londra, Hong Kong sau Singapore, 2 Day Film School este un program revolutionar, care a beneficiat de-a lungul timpului de prezenta unor nume celebre din cinematografia internationala. Quentin Tarantino, Guy Ritchie, Will Smith sau Queen Latifah sunt doar cateva dintre celebritatile ale caror cariere au fost influentate de profesorul Dov Simens - considerat ”Trainerul de film numarul 1 al Americii” de catre Asociatia Nationala a Scolilor de Film din America (National Association of Film Schools).

2 Day Film School este un curs intensiv de doua zile, impartit in patru sesiuni, fiecare sesiune fiind echivalata cu un an de facultate de specialitate - completata si filtrata de experienta practica a realitatii de la Hollywood si nu numai. Astfel, participantii vor cunoaste cele mai importante aspecte ale realizarii unui film, dar si lucrurile mai putin cunoscute ale industrie de la etapa de proiect si atragerea de fonduri si investitori, pana la scenariu, productie, promovare, distributie si chiar obtinerea de profit. Ca atestare oficiala a competentelor dobandite, la finalul cursului, participantii vor obtine un Certificat de Absolvire si o Diploma de Producator de Film de la Hollywood Film Institute din California, recunoscute international.

Curs de Branding personal
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: