Setari Cookie-uri

2 Day Film School - Invata sa faci film la TIFF 2012!

La cea de-a 11-a editie a Festivalului International de Film Transilvania, pasionatii de film si nu numai, se pot bucura de prezenta la Cluj a unuia dintre cei mai renumiti si apreciati profesori de film de la Hollywood, Dov Simens.

Dov Simens si-a inceput cariera de profesor de film la UCLA (University of California Los Angeles) sustinand cursuri despre producerea filmelor de calitate cu buget redus. Programul sau s-a bucurat de un imens succes, iar Dov a fost invitat sa predea studentilor de la NYU (New York University) si USC (University of Southern California). In 1989 a infiintat Hollywood Film Institute, iar revolutionarul si apreciatul sau curs 2 Day Film School a devenit un brand international, la care participa anual sute de persoane, alaturi de majoritatea profesionistilor si artistilor de la Hollywood si din intreaga lume.

Cei care doresc sa participe la curs trebuie sa completeze un formular online si sa achite taxa de participare de 314 euro.

Persoanele inscrise pana in 29 februarie 2012 vor beneficia de un discount de 50%, achitand doar 157 euro.
Mai multe informatii, formularul de inregistrare si suportul securizat oferit de paypal pentru achitarea taxei de participare se gasesc pe website-ul: www.hollywoodintransilvania.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.