Setari Cookie-uri

Top 10 carti fabuloase

Le cunosti prea bine, sunt mereu pe masuta de cafea, sunt cartile langa care te refugiezi intr-o duminica cu vreme mohorata. Din sfera modei, a design-ului, carti de stil sau albume de arta, aceste 10 carti fabuloase iti vor face viata mai bogata, mai frumoasa.

7. Arta de a trai la oras
Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix, Editura Humanitas, pret 49,90 ron
Arta de a trai in oras, o autentica coffee table book si o rafinata lifestyle book, este o minunata sursa de inspiratie pentru arhitecti, designeri si proprietari deopotriva.
Un spectacol de imagini si culori, ca sa traim frumos. 363 de ilustratii color.
"O carte despre diferente, despre felul in care arhitectura si topografia diferitelor orase influenteaza obiceiurile locuitorilor si le definesc casele. "
Texturi, materiale, culori, locuri si oameni – intr-un extraordinar eseu fotografic. Vederi panoramice din intreaga lume si imagini – cele mai multe inedite – din lofturi newyorkeze, vile elegante din San Francisco si Los Angeles, superbe apartamente pariziene, napolitane, sau din Amsterdam, Roma, Barcelona, Istanbul, Cairo, Tokyo, din care se degaja interesul pentru traiul sofisticat. Volumul acorda o mare atentie detaliilor decorative: de la ornamentele de pe fatadele cladirilor venetiene sau londoneze pana la dispunerea aranjamentelor florale in functie de alura, finisajul, pozitia obiectelor din jur, la decoratii murale originale sau obiecte cu forme si culori interesante.
Imaginile lui Gilles de Chabaneix vorbesc despre viata noastra citadina, concentrandu-se atat asupra "vietii strazii" peste tot in lume, dar mai ales asupra felului unic in care oamenii isi creeaza propria ambianta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.