Setari Cookie-uri

Top 7 + 1 filme inspirate din basmele copilariei

Acest inceput de an ne-a pregatit nu unul, ci doua filme cu si despre Alba-ca-Zapada: o prima varianta povestita de superba vrajitoare Julia Roberts si o a doua, ce a avut premiera in Romania in urma cu numai o saptamana, avand-o in rolul principal pe vampirita Kristen Stewart. In plus, serialele inspirate din povestile copilariei devin din ce in ce mai populare: Fratii Grimm si Once upon a time sunt doar doua exemple dintre cele mai populare. Este clar ca basmele ca sursa de inspiratie devin un trend pentru producatorii filmelor moderne. Iata o selectie a celor mai reusite transformari ale povestilor in filme.

5. Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator (Snow White and the Huntsman )
In ALBA CA ZAPADA SI RAZBOINICUL VANATOR, Kristen Stewart (Twilight, On the Road) este Alba ca Zapada, cea mai frumoasa din tara condusa de malefica regina Ravenna (Charlize Theron, laureata cu Oscar, Prometheus, Hancock), care vrea sa o distruga cu orice pret.
Dar ceea ce vicleana regina nu si-ar fi inchipuit niciodata este ca tanara care ameninta sa-i ia tronul s-a antrenat in secret in arta razboiului cu un vanator, pe nume Eric (Chris Hemsworth, Thor, The Avengers), chiar cel pe care l-a insarcinat sa o omoare.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.