Setari Cookie-uri

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi

Din 20 mai se intorc Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi. Cel mai asteptat film al anului, al patrulea film din seria "Piratii din Caraibe", se bucura de o distributie internationala care ii include pe Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane, Kevin R. McNally, Astrid Berges-Frisbez, Sam Claflin si Geoffrey Rush.

Ted Elliot si Terry Rossio, consacrata echipa care a scris inainte de Piratii din Caraibe scenarii clasice precum Alladin sau Shrek, au sapat chiar mai adanc in cufarul cu comori ale piratului, au descoperit intamplarile sale petrecute pe mare, traditii si mitologii pentru Pe ape si mai tulburi, dispunand si de sugestiile din mult admiratul roman cu acelasi titlu al lui Tim Powers. "Principalul scop a fost acela de a crea o poveste de sine statatoare, mai degraba decat a continua trilogia", precizeaza Rossio.

Filmul beneficiaza de o coloana sonora de exceptie, orchestrata de Hans Zimmer, castigatorul al Oscarului pentru cea mai buna coloana sonora in 1995 pentru Lion King si nominalizat de alte 7 ori la premiile Academiei Americane. Pentru acest film, Zimmer a colaborat cu celebrul duet mexican de chitara, Ringo y Gabriela.

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi va ajunge in cinematografe pe data de 20 mai 2011 in Disney Digital 3D.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.