Setari Cookie-uri

Premiera: Thor

Aventura epopeica a lui THOR ne poarta prin Universul Marvel de pe Pamintul zilelor noastre, pe taramul mistic din Asgard.

Oricat de mitice ar fi ele, personajele din Thor trebuia sa fie interpretate de oameni in carne si oase, dar era nevoie de actori extraordinar de talentati ca sa incarneze fapturile din trei lumi diferite, cea a zeului tunetului si familiei sale, cea a oamenilor, precum si cea a dusmanului de moarte a lui Thor.

Intr-adevar, sunt multe elemente surprinzatoare in Thor. Distributia formata din castigatori de Oscar (Natalie Portman), veterani ai marelui ecran (Anthony Hopkins), dimpreuna cu nou-veniti (Chris Hemsworth). Lista echipei de realizatori numara, de asemenea, nume din cele mai importante din industrie.

Se poate ca fanii genului de filme cu supereroi sa fie surprinsi de faptul ca filmul e regizat de un specialist in Shakespeare. Si se prea poate ca primul mirat sa fie insusi regizorul, Kenneth Branagh. Dar acesta conchide: “Filmul are tot ce imi place. Un erou care e un nesabuit, un tinar incapatinat care trebuie sa-si infrunte trecutul si sa-si rezolve relatia complicata cu tatal sau. Sint multi europeni care s-au omorit intre ei pentru asa ceva, iar mie imi seamana foarte mult a “Henric al V-lea”. Am strabatut deja acest drum, deci putem spune ca am facut deja filme cu supereroi, cu diferenta ca in filmele mele precedente oamenii vorbeau cu un accent ciudat!”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.