Setari Cookie-uri

Premiera: Masini 2, spionaj si aventura

Filmul de animatie "Masini 2" va fi lansat in cinematografele din Romania pe data de 5 august 2011.

Gen: Animatie/ Comedie/ Aventura
Voci: Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine, Emily Mortimer, Bonnie Hunt, Tony Shalhoub si Cheech Marin Jason Isaacs, Joe Mantegna, Peter Jacobson, Thomas Kretschmann
Regizor: John Lasseter
Producator: Denise Ream
Scenarist: Michael Giacchino

Filmul de animatie "Masini 2" va fi lansat in cinematografele din Romania pe data de 5 august 2011. Plin de umor si actiune, noua aventura a Studiourilor Walt Disney readuce in atentia iubitorilor de curse personaje memorabile ca Fulger McQueen, Bucsa si prietenii acestora, dar si pe regina Marii Britanii. Disponibila in format Disney Digital 3D, IMAX 3D, dar si in format 2D, animatia aduce in atentia iubitorilor de film o experienta inedita, purtandu-i prin intreaga lume alaturi de personajele lor favorite.

Actiunea filmului are la baza prietenia dintre Fulger McQueen si Bucsa. Totul incepe atunci cand Fulger decide sa participe la Grand Prix-ul Mondial si porneste alaturi de prietenii sai in ceea ce avea sa devina aventura vietii lor. Cu ocazia concursului personajele ajung sa calatoreasca in tari precum Italia, Marea Britanie sau Japonia, iar diferentele culturale de care acestia se izbesc dau nastere multor situatii comice. Dar de data aceasta, cursele de masini nu mai constituie subiectul central al povestii. Si asta datorita lui Bucsa, care se trezeste in mijlocul unei operatiuni secrete in care el insusi este spionul principal. Ce va alege Bucsa, sa se implice in operatiunea de spionaj sau sa il sustina pe amicul sau?

Animatia se bucura de o poveste extraordinara, asezonata cu actiune din plin, dar si cu mult umor. Adresat tuturor categoriilor de varsta, filmul va fi disponibil in cinematografe dublat si subtitrat. „Masini 2” este filmul despre care poti spune ca producatorii au avut grija deosebita la detalii. Vocile personajelor completeaza design-ul masinilor, acestea incadrandu-se perfect in peisajul competitiilor auto-moto. Printre vocile romanesti care dau viata personajelor se numara Florian Ghimpu (in rolul lui Fulger McQueen), Paula Seling (Holley Viteza), Valentin Uritescu (Bucsa), Corina Danila (Sally), Alexandru Arsinel (Seriful), Stela Popescu (Flo) si multi alti actori inconfundabili ai scenei cinematografice romanesti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.