Setari Cookie-uri

Premiera: Masini 2, spionaj si aventura

Filmul de animatie "Masini 2" va fi lansat in cinematografele din Romania pe data de 5 august 2011.

Sinopsis:
Recunoscuta masina de curse Fulger McQueen (vocea lui Owen Wilson) si inconfundabila masina de tractare Mater (vocea lui Larry the Cable Guy) isi duc prietenia peste ocean in “Masini 2”, unde participa la Grand Prix-ul Mondial si se intrec in castigarea titlului de cea mai rapida masina din lume.

Dar cum drumul spre victorie este plin de primejdii, suisuri si coborasuri, dar si de surprize, aventura il prinde pe Mater in propria aventura plina de intrigi: spionaj la nivel international. Sfasiit de griji si incertitudine, oscileaza intre a-l ajuta pe Fulger McQueen in aceasta cursa renumita si a nu-si abandona propria misiune de spionaj. Astfel este prins intr-o cursa incredibila pe strazile Japoniei si Europei, in mijlocul unei aventuri pline de peripetii, tractat de prietenii lui si urmarit de o lume intreaga.

Pe langa personajele consacrate vom mai intalni si o sumedenie de alte masini, una mai atragatoare ca cealalta, agenti secreti, raufacatori dar si curse cu particpanti internationali.

„Masini 2” este cea mai noua animatie a Studiourilor Walt Disney in colaborare cu Pixar
, in realizarea careia a fost folosita cea mai noua tehnologie in materie de efecte speciale. Acest lucru permite spectatorilor sa experimenteze emotiile curselor la intensitate maxima, asemenea unui curse pe un circuit real.

Trailer:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.