Setari Cookie-uri

Se da startul celei mai asteptate Curse a anului!

Ryan Gosling, Carey Mulligan si Christina Hendricks pornesc in Cursa vietii lor, film premiat pentru "Cel mai bun regizor" la Festivalul de film de la Cannes.

Momentele de violenta din film sunt gandite in detaliu, sunt foarte artistice. Cursa va bucura publicul, conectandu-l la spiritul filmului pe mai multe nivele. Regizorul a adaugat nu numai morala si tematica scenariului, ci a facut din acest film un material greu de uitat. In loc sa se inscrie in elementele genului, le-a ridicat si le-a apropiat de propria viziune. Cursa ar trebui sa fie pe placul cinefililor, criticilor si audientei obisnuite deopotriva”spune producatorul Marc E. Platt.

Regia: Nicolas Winding Refn
Actori: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston
Gen film: Actiune, Drama
Durata: 95 minute
Premiera in Romania: 16.09.2011

Sinopsis

Cursa este un film bazat pe romanul omonim scris de James Sallis si il are in centru pe Ryan Gosling in rolul unui cascador nu foarte cunoscut, care activeaza si in calitate de sofer in timpul jafurilor. Aparent singuratic, pilotul se indragosteste de vecina lui Irene (Carey Mulligan), o mama vulnerabila, tarata intr-o lume a infractorilor odata cu intoarcerea sotului ei din inchisoare, Standard (Oscar Isaac). Cand un jaf nu decurge conform planului, Pilotul ajunge sa fuga, insa devine responsabil pentru Irenen si copilul ei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.