Spy Kids Safirul Timpului in 4D Aromascope

Spy Kids Safirul Timpului in 4D Aromascope
Kudika
20 Octombrie 2011

SPY KIDS 4D: SAFIRUL TIMPULUI e o productie Dimension Films si Troublemaker Studios, in regia lui Robert Rodriguez, cu Jessica Alba, Joel McHale, Alexa Vega, Daryl Sabara, Rowan Blanchard, Mason Cook, Ricky Gervais si Jeremy Piven.

PREMIERA: 4 noiembrie
Regia: Robert Rodriguez
Scenariul: Robert Rodriguez
Cu: Jessica Alba, Joel McHale, Jeremy Piven, Rowan Blanchard, Mason Cook
Marissa Cortez WilsonSINOPSIS

La prima vedere, Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) are tot ce-si doreste: e maritata cu un faimos reporter TV, specializat in vinatoarea de spioni, are un bebelus cu acesta, dar si doi copii gemeni vitregi, foarte isteti. Insa realitatea e cu totul alta: gemenii sunt foarte refractari si nu rateaza nici o ocazie ca sa-i arate mamei lor vitrege ca nu o vor prin preajma, Rebecca (Rowan Blanchard) si Cecil (Mason Cook) punand in permanenta la grea incercare talentul matern al Marissei.


Dar cand maniacul Paznic al Timpului (Jeremy Piven), ameninta sa preia controlul asupra planetei, lumea Marissei se intoarce pe dos. E rechemata la datorie de catre seful OSS, sediu al celor mai mari spioni, acolo unde fusese creata defuncta divizie Spy Kids. Pentru ca Apocalipsa se apropie cu pasi repezi, Rebecca si Cecil intra si ei in actiune si afla cu stupoare ca mama lor vitrega a fost cu ceva vreme in urma un superspion, asa ca trebuie sa lase sicanele deoparte si sa se bazeze pe flerul ei. Cu un mic ajutor din partea fostilor Spy Kids, Carmen (Alex Verga) si Juni Cortez (Daryl Sabara), dar si cu niste gadgeturi uluitoare, au sanse sa salveze lumea si poate si sa aduca armonia in propria familie.


SPY KIDS 4D: SAFIRUL TIMPULUI e o productie Dimension Films si Troublemaker Studios, in regia lui Robert Rodriguez, cu Jessica Alba, Joel McHale, Alexa Vega, Daryl Sabara, Rowan Blanchard, Mason Cook, Ricky Gervais si Jeremy Piven. Casting: Mary Vernieu, CSA and JC Cantu, CSA. Creatoare de costume: Nina Proctor. Muzica: Robert Rodriguez si Carl Thiel. Coproducatori: Rebecca Rodriguez si George Huang. Editor: Dan Zimmerman. Directori de imagine: Robert Rodriguez si Jimmy Lindsey. Producatori executivi: Bob Weinstein si Harvey Weinstein. Un film produs de Robert Rodriguez si Elizabeth Avellan. Regia si scenariul: Robert Rodriguez.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri