Setari Cookie-uri

Spy Kids Safirul Timpului in 4D Aromascope

SPY KIDS 4D: SAFIRUL TIMPULUI e o productie Dimension Films si Troublemaker Studios, in regia lui Robert Rodriguez, cu Jessica Alba, Joel McHale, Alexa Vega, Daryl Sabara, Rowan Blanchard, Mason Cook, Ricky Gervais si Jeremy Piven.

La prima vedere, Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) are tot ce-si doreste: e maritata cu un faimos reporter TV, specializat in vinatoarea de spioni, are un bebelus cu acesta, dar si doi copii gemeni vitregi, foarte isteti. Insa realitatea e cu totul alta: gemenii sunt foarte refractari si nu rateaza nici o ocazie ca sa-i arate mamei lor vitrege ca nu o vor prin preajma, Rebecca (Rowan Blanchard) si Cecil (Mason Cook) punand in permanenta la grea incercare talentul matern al Marissei.


Dar cand maniacul Paznic al Timpului (Jeremy Piven), ameninta sa preia controlul asupra planetei, lumea Marissei se intoarce pe dos. E rechemata la datorie de catre seful OSS, sediu al celor mai mari spioni, acolo unde fusese creata defuncta divizie Spy Kids. Pentru ca Apocalipsa se apropie cu pasi repezi, Rebecca si Cecil intra si ei in actiune si afla cu stupoare ca mama lor vitrega a fost cu ceva vreme in urma un superspion, asa ca trebuie sa lase sicanele deoparte si sa se bazeze pe flerul ei. Cu un mic ajutor din partea fostilor Spy Kids, Carmen (Alex Verga) si Juni Cortez (Daryl Sabara), dar si cu niste gadgeturi uluitoare, au sanse sa salveze lumea si poate si sa aduca armonia in propria familie.

Citește și:

SPY KIDS 4D: SAFIRUL TIMPULUI e o productie Dimension Films si Troublemaker Studios, in regia lui Robert Rodriguez, cu Jessica Alba, Joel McHale, Alexa Vega, Daryl Sabara, Rowan Blanchard, Mason Cook, Ricky Gervais si Jeremy Piven. Casting: Mary Vernieu, CSA and JC Cantu, CSA. Creatoare de costume: Nina Proctor. Muzica: Robert Rodriguez si Carl Thiel. Coproducatori: Rebecca Rodriguez si George Huang. Editor: Dan Zimmerman. Directori de imagine: Robert Rodriguez si Jimmy Lindsey. Producatori executivi: Bob Weinstein si Harvey Weinstein. Un film produs de Robert Rodriguez si Elizabeth Avellan. Regia si scenariul: Robert Rodriguez.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Sigur o sa-ti placa si: