Setari Cookie-uri

Familia The Muppets se reuneste pentru o noua aventura

Muppets, cea mai amuzanta familie de papusi din istorie, se reuneste pe marile ecrane. "Papusile Muppets" (The Muppets) are premiera pe 12 ianuarie 2012 si este un film perfect pentru a da startul unui nou an cinematografic, deoarece promite buna dispozitie, muzica si un show Muppets pe cinste.

"Suntem aici pentru a canta, a dansa, pentru a-i face pe oamenii sa danseze si poate, poate sa facem lumea un loc putin mai frumos", explica optimist Kermit, cel mai cunoscut personaj Muppets.

Noua aventura incepe cu Walter si Gary, doi fani impatimiti ai papusilor Muppets, care pleaca in vacanta in Los Angeles, iar calatoria lor include si o vizita la studiourile in care s-au facut cunoscuti idolii lor. Atunci cand afla ca un magnat al petrolului (Tex Richman) vrea sa demoleze vechiul teatru, Walter si Gary il cauta pe Kermit. La insistentele lor, simpaticul broscoi reuneste familia pentru un nou spectacol care sa salveze teatrul in care au dat cele mai bune reprezentatii din cariera lor. Miss Peggy se lasa cel mai greu convinsa, deoarece in acel moment era editor plus-size la Vogue - Paris si ii era mai greu sa renunte la viata ei pentru a lucra alaturi de vechii ei prieteni.

Miss Piggy Scena in care Kermie ma implora sa ma intorc la Hollywood cu el este cea mai amuzanta scena din film”, spune Miss Peggy.„Eu sunt senzationala si nici broscoiul nu se descurca deloc rau”, explica simpaticul personaj.

Lieberman, producatorul filmului, declara: “Am fost intotdeauna un mare fan Muppets. Personajele sunt, in mod evident, extrem de simpatice si iubite, sunt incantat ca ii reunim in acest film. A fost extraordinar si sa le fac cunostiinta copiilor mei cu papusile Muppets.”

Jason Segel & The Muppets Chiar mai incantat decat Lieberman este scenaristul Jason Segel, pentru care personajele filmului au o semnificatie sentimentala: “The Muppets a fost prima mea influenta de comedie, eram pur si simplu indragostit de papusi. Credeam si cred ca sunt o forma de arta exceptionala.”

Papusile Muppets au fost create in 1954-1955 de catre papusarul Jim Henson, cunoscut si pentru serialul „The Sesame Street”. Personajele Kermit the Frog, Miss Piggy, Animal, Fozzie si Gonzo sunt astazi la fel de populare ca atunci cand s-au nascut. Umorul, cantecul si voia buna pe care o aduc pe micul ecran sunt potrivite pentru oamenii de toate varstele, dupa cum declara David Hoberman, producatorul filmului The Muppets.


Trailer oficial:


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.