Setari Cookie-uri

Premiera Bafta Charlie: Calatoria

In acest nou film, mult indragita familie Duncan pleaca in Palm Springs pentru a-si petrece acolo vacanta, insa lucrurile se complica inevitabil atunci cand Teddy si Amy sunt despartite de restul familiei in aeroport – cu doar trei zile inainte de Craciun!

Serialul de comedie de mare succes de la Disney Channel Bafta Charlie da startul sezonului festiv cu primul film comic de aventuri al familiei Duncan, Calatoria pe Disney Channel. Cu senzationala Bridgit Mendler in rolul principal, filmul original de la Disney Channel promite sa aduca mai multe aventuri, emotii si de doua ori mai multe zambete pe micile ecrane in aceasta iarna.

In acest nou film, mult indragita familie Duncan pleaca in Palm Springs pentru a-si petrece acolo vacanta, insa lucrurile se complica inevitabil atunci cand Teddy si Amy sunt despartite de restul familiei in aeroport – cu doar trei zile inainte de Craciun! Sortii fiindu-le potrivnici pe masura ce ziua de Craciun se apropie, Teddy este hotarata sa isi reuneasca familia utilizand toate formele de transport (autobuz, masina, autostopul si chiar o bicicleta tandem) pentru a ajunge la sarbatoarea de Craciun destul de neconventionala din acest an.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.