Cand casa conspirativa e atacata de mercenari, ei doi reusesc sa scape, dar acum fostii dusmani trebuie sa se alieze pentru a afla cine ii doreste morti.

Distributia: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Vera Farmiga, Fares Fares, Robert Patrick, Nora Arnezeder, Liam Cunningham, Joel Kinnaman, Ruben Blades
Regia: Daniel Espinosa
Scenariul: David Guggenheim, Terry George, John Lee Hancock
Producator: Scott Stuber
Producatori executivi: Adam Merims, Scott Aversano, Alexa Faigen, Trevor Macy, Marc D. Evans, Denzel Washington


SAFE HOUSE este un thriller in care protagonisti sunt Denzel Washington si Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat intr-o casa conspirativa din Africa de Sud, si un agent incepator, Matt Weston (Reynolds), care devin parteneri si trebuie sa aiba incredere unul in altul dupa ce casa e atacata de o echipa de mercenari.

Cand casa conspirativa e atacata de mercenari, ei doi reusesc sa scape, dar acum fostii dusmani trebuie sa se alieze pentru a afla cine ii doreste morti.

In ultimul an, Weston a fost frustrat de postul sau inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visand sa devina agent operational, asteapta ocazia perfecta pentru a-si dovedi loialitatea. Cand singurul ocupant al casei se dovedeste a fi cel mai periculos om pe care l-a intalnit pana acum, Weston e gata pentru a-si face datoria.

La randul sau, Tobin Frost a reusit sa scape pentru aproape un deceniu. Unul din cei mai buni agenti de teren pe care i-a avut vreodata CIA, acesta a parasit agentia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus sa plateasca mai bine, daunele facute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poarta cu el un secret.

Cei doi se aliaza pentru a-si a seama daca cei care i-au atacat sunt mercenari sau a fost mana cuiva din interior care vrea sa-i elimine, pentru ca ii stau in cale.

Trailer oficial: