Setari Cookie-uri

Premiera: O Saptamana cu Marilyn

Filmul o prezinta pe cunoscuta vedeta hollywoodiana dintr-o perspectiva neobisnuit de intima, prin prisma legaturii afectuoase scurte, dar intense, infiripata intre aceasta si tanarul care a ajuns sa o inteleaga mai bine decat oricine.

O saptamana cu Marilyn Forum Film Romania va invita sa o cunoasteti mai bine pe vedeta americana Marilyn Monroe, intr-o ipostaza nevazuta pana acum de ochii fanilor, asa cum doar o persoana foarte apropiata ar fi putut sa o vada si mai apoi sa o descrie. Incepand cu data de 17 februarie 2012, filmul “My Week With Marilyn/O saptamana cu Marilyn” va rula in cinematografele din toata tara, prezentand idila care se infiripa intre cunoscuta vedeta si Colin Clark, un tanar de 23 de ani, aflat la inceput de cariera in lumea showbizului.

Povestea are la baza memoriile tanarului Colin Clark, care a istorisit intamplarile de pe platoul de filmare al productiei “The Prince and The Showgirl”, cu Marilyn in rol principal. Povestirile includ detalii personale despre viata si personalitatea starului american, redate prin prisma legaturii intime care se infiripa intre cunoscuta actrita si Colin. Pe masura ce filmul se desfasoara, spectatorul o cunoaste tot mai bine pe senzuala actrita si ajunge astfel sa inteleaga viata si personalitatea vedetei si sa petreaca o saptamana alaturi de Marilyn Monroe prin cuvintele si emotiile lui Colin.

Simon Curtis, regizorul productiei, explica ce bucurie i-a adus aceasta ecranizare: “Nu mi-a venit sa cred cand am vazut manuscrisul “O saptamana cu Marilyn” publicat. Colin a petrecut intr-adevar o saptamana intensa, erotica si tensionata alaturi de cea mai faimoasa femeie din lume, chiar atunci cand se afla pe culmile succesului. Nu mi-a venit sa cred cat sunt de norocos cand am primit drepturile de ecranizare. Altii incercau de ani de zile. In ultimul an intalnisem cel putin trei regizori foarte bine vazuti care mi-au spus ca si-au dorit dintotdeauna sa ecranizeze aceasta poveste. Asadar ma simt foarte norocos”.

Distributia filmului este una extraordinara: Michelle Williams (nominalizata de trei ori la premiile Oscar pentru „Blue Valentine“, „Shutter Island“ si „Brokeback Mountain“) o interpreteaza pe Marilyn Monroe si Eddie Redmayne (castigator al unui trofeu Tony, a mai jucat in „The Other Boleyn Girl“ si „The Good Shepard“), pe Colin Clark. In film mai joaca Judi Dench (castigatoare a unui premiu Oscar, cu roluri in filmele „Quantum Of Solace“ si „Shakespeare In Love“), ca doamna Sybil Thorndike, consiliera profesionala a lui Marylin, precum si Kenneth Brannagh, de asemenea nominalizat la Premiile Academiei Americane de film.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.