Setari Cookie-uri

Premiera: O Saptamana cu Marilyn

Filmul o prezinta pe cunoscuta vedeta hollywoodiana dintr-o perspectiva neobisnuit de intima, prin prisma legaturii afectuoase scurte, dar intense, infiripata intre aceasta si tanarul care a ajuns sa o inteleaga mai bine decat oricine.

Michelle Williams a fost rasplatita pentru jocul actoricesc cu 44 de nominalizari si premii la festivalurile internationale de film, printre care se numara 7 nominalizari la premiile BAFTA (British Academy Of Film and Television Art) si trofeul Globul de Aur din acest an pentru “Cea mai buna actrita in musical sau comedie”.

Actrita povesteste ca a fost un rol care a avut o incarcatura personala puternica tocmai datorita perspectivei intime din care este portretizata vedeta americana. “Am crescut cu un poster cu Marilyn in dormitor. Am fost mereu interesata mai degraba de viata privata a vedetei, de Marilyn cea ferita de ochii publicului, de Marilyn dinainte de «Marilyn». Chiar si atunci cand eram mai mica ma simteam mai aproape de trasaturile si trairile din spatele personalitatii ei coplesitoare si faimoase”, afirma Michelle Williams.

Regizorul Simon Curtis spune ca “pentru cei mai multi oameni, Marylin este mai degraba o imagine simbolica decat o actrita, multi i-au vazut mai mult fotografiile decat filmele”. „O saptamana cu Marilyn” potretizeaza chiar latura nevazuta a actritei. Filmul este o calatorie in culisele unei productii cinematografice holywoodiene de proportii, alaturi de fascinanta vedeta americana, care isi dezvaluie personalitatea si emotiile cadru dupa cadru.

Trailer:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.