Tower Heist

Tower Heist
Kudika
22 Martie 2012

Ben Stiller si Eddie Murphy sunt protagonistii acestei comedii despre niste simpli angajati la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se razbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii

Regia: Brett Ratner
Distributie: Alan Alda, Ben Stiller, Eddie Murphy, Téa Leoni
Gen film:Actiune, Comedie, Crima


Ben Stiller si Eddie Murphy sunt protagonistii acestei comedii despre niste simpli angajati la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se razbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii.

De mai mult de 10 ani, Josh Kovacs (Stiller) e managerul unuia din cele mai luxoase complexuri de locuinte din New York City. Maniac al supravegherii angajatilor, si nu numai, nu-i scapa nimic din ce se petrece acolo. In cel mai opulent apartament de la ultimul etaj al cladirii sta Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finantelor, acum arestat la domiciliu dupa ce a fost prins ca a furat doua miliarde din banii investitorilor.

Cei mai loviti de escrocheria lui sunt, evident, angajatii complexului, care au lasat pe mana lui administrarea fondului lor de pensii. In doar cateva zile Arthur e posibil sa dispara si sa scape cu mainile curate din ceea ce el considera a fi “crima perfecta”. Asa ca e graba mare pentru angajati sa-si puna in aplicare marele lor plan: vor sa fure ceea ce ei sunt convinsi ca se ascunde in apartamentului lui Arthur, si anume... banii lor. Nefiind hoti de profesie, au nevoie de unul care se pricepe, totusi. Dar singurul pe care il gasesc e doar un pungas de doi bani - Slide (Murphy). Desi amatori intr-ale jafului, angajatii sunt, insa, foarte buni la ceva: cunosc ca pe propriul buzunar cladirea.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri