Premiera: Iron Sky. Invazia

Premiera: Iron Sky. Invazia

In ultimele zile ale celui de-al doilea Razboi Mondial, participantii la un program spatial secret al nazistilor scapa de distrugere evadand pe partea intunecata a Lunii.

Un film de Timo Vuorensola
Scenariul: Michael Kalesniko
Concept original: Jarmo Puskala
Bazat pe o poveste de Johanna Sinisalo
Cu: JULIA DIETZE, GOTZ OTTO, CHRISTOPHER KIRBY, TILO PRÜCKNER, STEPHANIE PAUL, PETA SERGEANT, UDO KIER
Producatori: Mark Overett, Cathy Overett, Oliver Damian, Samuli Torssonen, Tero Kaukomaa
PREMIERA: 22 IUNIE 2012

SINOPSIS

In ultimele zile ale celui de-al doilea Razboi Mondial, participantii la un program spatial secret al nazistilor scapa de distrugere evadand pe partea intunecata a Lunii. Timp de 70 de ani, nazistii construiesc in cel mai mare secret o fortareata spatiala gigantica, cu o flota imensa de farfurii zburatoare. Nu peste mult timp, aceasta armata de neoprit va porni inspre Pamant, vestind intoarcerea triumfatoare a celui de-al Patrulea Reich!

Cand astronautul american James Washington aselenizeaza putin cam prea aproape de baza secreta nazista, Fuhrerul Lunar decide ca a momentul glorios al recuceririi Pamantului a sosit mai devreme decat se astepta. Washington pretinde ca el a venit pe Luna numai pentru ca sa sporeasca popularitatea presedintelui Statelor Unite, dar nimeni nu-l crede, caci ce altceva ar fi cautat pe aclo decat sa faca prospectii pentru un iminent atac al fortelor terestre? Asa ca Al Patrulea Reich trebuie sa reactioneze imediat!

Inainte ca nazistii sa-si lanseze invazia au nevoie sa termine lucrarile la nava lor amiral, imensa masina de razboi Gotterdammerung. Pentru aceasta au nevoie de tehnologie computerizata, cm ar fi smart phone-ul din buzunarul lui Washington. Prin urmare, doi ofiteri nazisti, nemilosul Klaus Adler si idealista Renate Richter sunt trimisi pe Pamant impreuna cu Washington, pentru a sustrage susmentionata tehnologie.

Klaus nu mai are de gand sa se intoarca vreodata pe Luna; are planuri mari pe Pamant: sa cucereasca puterea singur, mai intai aliindu-se cu presedintele, apoi uzurpand tronul Fuhrer-ului Lunar.

Cand flota de OZN-uri lunare ale nazistilor intuneca cerurile, pozitionate ca sa distruga planeta Pamant, complet nepregatita de aparare, toata lumea, barbati, femei, natiuni unite, trebuie sa-si reevalueze prioritatile.

ORASE/SALI DE PREMIERA:

Bucuresti: Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza
Odeon Cluj
Oradea: Cortina
Satu Mare

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri