Setari Cookie-uri

Premiera: Iron Sky. Invazia

In ultimele zile ale celui de-al doilea Razboi Mondial, participantii la un program spatial secret al nazistilor scapa de distrugere evadand pe partea intunecata a Lunii.

Scenariul: Michael Kalesniko
Concept original: Jarmo Puskala
Bazat pe o poveste de Johanna Sinisalo
Cu: JULIA DIETZE, GOTZ OTTO, CHRISTOPHER KIRBY, TILO PRÜCKNER, STEPHANIE PAUL, PETA SERGEANT, UDO KIER
Producatori: Mark Overett, Cathy Overett, Oliver Damian, Samuli Torssonen, Tero Kaukomaa
PREMIERA: 22 IUNIE 2012

SINOPSIS

In ultimele zile ale celui de-al doilea Razboi Mondial, participantii la un program spatial secret al nazistilor scapa de distrugere evadand pe partea intunecata a Lunii. Timp de 70 de ani, nazistii construiesc in cel mai mare secret o fortareata spatiala gigantica, cu o flota imensa de farfurii zburatoare. Nu peste mult timp, aceasta armata de neoprit va porni inspre Pamant, vestind intoarcerea triumfatoare a celui de-al Patrulea Reich!

Cand astronautul american James Washington aselenizeaza putin cam prea aproape de baza secreta nazista, Fuhrerul Lunar decide ca a momentul glorios al recuceririi Pamantului a sosit mai devreme decat se astepta. Washington pretinde ca el a venit pe Luna numai pentru ca sa sporeasca popularitatea presedintelui Statelor Unite, dar nimeni nu-l crede, caci ce altceva ar fi cautat pe aclo decat sa faca prospectii pentru un iminent atac al fortelor terestre? Asa ca Al Patrulea Reich trebuie sa reactioneze imediat!

Citește și:

Inainte ca nazistii sa-si lanseze invazia au nevoie sa termine lucrarile la nava lor amiral, imensa masina de razboi Gotterdammerung. Pentru aceasta au nevoie de tehnologie computerizata, cm ar fi smart phone-ul din buzunarul lui Washington. Prin urmare, doi ofiteri nazisti, nemilosul Klaus Adler si idealista Renate Richter sunt trimisi pe Pamant impreuna cu Washington, pentru a sustrage susmentionata tehnologie.

Klaus nu mai are de gand sa se intoarca vreodata pe Luna; are planuri mari pe Pamant: sa cucereasca puterea singur, mai intai aliindu-se cu presedintele, apoi uzurpand tronul Fuhrer-ului Lunar.

Cand flota de OZN-uri lunare ale nazistilor intuneca cerurile, pozitionate ca sa distruga planeta Pamant, complet nepregatita de aparare, toata lumea, barbati, femei, natiuni unite, trebuie sa-si reevalueze prioritatile.

Citește și:

ORASE/SALI DE PREMIERA:

Bucuresti: Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza
Odeon Cluj
Oradea: Cortina
Satu Mare

&nbs

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.