Setari Cookie-uri

Incepe preselectia pentru Stufstock Newcomers 2011

Cei din urma vor fi cei dintai: Stufstock lanseaza si sustine si in 2011 muzica noua a artistilor aflati la inceput de drum, prin proiectul Newcomers.

Cei din urma vor fi cei dintai: Stufstock lanseaza si sustine si in 2011 muzica noua a artistilor aflati la inceput de drum, prin proiectul Newcomers.

Productia si lansarea unui album, un turneu in tara si un kit pentru sala de repetitii sunt premiile pe care Stufstock le aduce trupelor noi din proiectul Newcomers anul acesta, alaturi de concerte pe scena principala si apoi in Bucuresti. Inscrierile pentru preselectie vor avea loc din 22 martie pana la 1 iunie.

Trupele care vor sa se inscrie pentru a canta pe scena Newcomers trebuie, inainte de toate, sa poata sustine un repertoriu propriu de minim 45 de minute. Ele vor trimite demo-urile la adresa: Capricorn & Capricorn Productions, str. Anastase Simu, nr. 6, scara B, etajul 1, apartament 17, sector 1, Bucuresti, pana la data de 1 iunie 2011. Demo-urile trebuie sa contina piese proprii, nu preluari. Nu pot intra in competitia de anul acesta cele 12 trupe finaliste in 2010.

Juriul se va intalni si va discuta pentru prima data la o saptamana dupa trimiterea materialelor, cand vor fi ascultate piesele trupelor inscrise in concurs. Pana la jumatatea lui iunie vor fi alese 24 de formatii care vor intra in semifinala si vor concerta in iulie intr-un club din Bucuresti, anuntat ulterior.

In urma acestui concert, 12 trupe vor avea sansa sa se lanseze printr-un concert ce va avea loc pe scena Newcomers din Vama Veche. Numele finalistilor va fi anuntat la finalul lunii iulie, iar concertele din Vama vor avea loc in 24 si 25 august.

Cele mai bune trupe care vor canta pe scena Newcomers din Vama Veche vor fi premiate de Capricorn & Capricorn Productions, producatorii Stufstock 2011. Premiul intai consta in productia si lansarea unui album, cu tot ce presupune o realizare profesionista, de la inregistrare, pana la promovarea ulterioara. Premiul al doilea inseamna un turneu national in sase orase pentru trupa care il va castiga, iar premiul al treilea va aduce un kit muzical pentru sala de repetitii (o statie de chitara, o statie pentru bas, doua seturi de fete de toba, 10 seturi de bete si o pedala pentru toba mare). De asemenea, cele trei trupe castigatoare vor canta pe scena principala a Stufstock in ultima zi de festival, iar la toamna vor sustine concerte in cadrul retrospectivei Stufstock Reloaded 2011, in Bucuresti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.