Setari Cookie-uri

Incepe preselectia pentru Stufstock Newcomers 2011

Cei din urma vor fi cei dintai: Stufstock lanseaza si sustine si in 2011 muzica noua a artistilor aflati la inceput de drum, prin proiectul Newcomers.

La fel ca anul trecut, organizatorii vor lua in considerare aceste formatii pentru deschiderea concertelor de la scena pricipala din 2012. Cele trei formatii care au fost pe primele trei locuri in 2010 – White Walls (progressive metalcore), The dAdA (alternative pop-rock) si East Roots (reggae, ska, drum´n´bas) vor deschide, la vara, concertele care vor avea loc pe scena principala.

Stufstock 2011

Editia a noua a Stufstock Rockarte aduce din nou in Vama, vara aceasta, o saptamana de rock, film, teatru si fotografie, in perioada 21-29 august. Editia din 2011 o continua pe cea de anul trecut, care s-a bucurat de o atmosfera extraordinara in public, foarte participativ in relatia cu artisii, la concertele, workshopurile, proiectiile, piesele de teatru si vernisajele organizate, si cu entuziasm in backstage.

Concertele de la scena principala vor avea loc la finalul saptamanii de rockarte. Zona muzicala a Stufstock va aduce si anul acesta concursul Stufstock Newcomers si workshopul Rockschool. Trupele care au castigat primele trei locuri la concursul Stufstock Newcomers in 2010 au avut ocazia sa cante in deschiderea ultimei zile de rock pe scena principala si au primit ca premiu productia si lansarea urmatorului album (White Walls), realizarea unui videoclip, aflat acum in productie (The dAdA) si un kit muzical pentru sala de repetitii (East Roots).

Pe de alta parte, prin workshopul de muzica Rockschool, cei care au vrut sa invete sa cante la chitara, bass si tobe au urmat cursurile acestui seminar, unde au asistat la lectii teoretice si demonstratii tehnice. In fiecare seara au avut loc concerte ale elevilor scolii Rockschool, urmate de jam-sessions sustinute de profesori si elevi.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.