Setari Cookie-uri

Muzica si distractie: Festivalurile lunii august

Luna august aduce in Romania numerosi artisti internationali, de la Moby, Noisettes, Deftones si Guano Apes, la Tarja si Iggy Pop, care vor concerta, alaturi de trupe romanesti, la diverse festivaluri, care impanzesc tara, de la munte pana pe litoral.

Arena, ce va fi deschisa intre 12 si 14 august, cand se incheie festivalul, este destinata concertelor unor trupe romanesti, ce urmeaza sa fie anuntate, si distractiei publicului, fiind prevazuta si cu spatii si servicii de campare, scrie MEDIAFAX.

Concertele din Piata Mare din Sibiu vor avea loc pe 12 si 13 august. In acest an, sase nume importante ale muzicii rock internationale vor urca pe scena din Piata Mare: Lacrimas Profundere, Helloween si Tarja Turunen, pe 12 august, si Republica, Sonata Arctica si Lacuna Coil, pe 13 august.

Weekendul 13 - 14 august va aduce multa muzica bucurestenilor. Astfel, pe 13 august, la Arenele Romane, va avea loc Alternative Summer Day, eveniment al carui cap de afis este trupa americana Deftones si care mai include concertele trupelor romanesti Parazitii, Luna Amara, Implant pentru Refuz si White Walls.

In acelasi weekend, debuteaza Summer Well, un nou festival, organizat in afara Bucurestiului, pe Domeniul Stirbey de la Buftea. Pe 13 august vor urca pe scena festivalului Noisettes, Plan B, Mystery Jets, Graffiti6 si Chew Lips, iar in ziua urmatoare - Interpol, The Raveonettes, The Wombats, Chapel Club si Alex Clare. Pe langa concerte, festivalul va prezenta filme, expozitii si alte evenimente, toate in cadrul spectaculos al Domeniului Stirbey - un parc de peste 25 de hectare.

19-20 august: Dark Bombastic Evening
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.